Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Sedan LY7W by RicS3 / eibach pro kit / 18" RS6 / 166KM / BIX-y hybryda HELLA 3 i INTEMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak mi się wydawało, że nazywa się funkcja opuszczania wkładu lusterka po wbiciu wstecznego :decayed: czarny połysk? hmmm, musiałbym na żywo zobaczyć jak to wygląda przy takim kolorze jak mój.

Opublikowano

To se przyjedz do mnie i przymierzysz te co u mnie sa. :) Mowie Ci dobrze bedzie ! A jak cos to najprostszym sposobem bedzie oklejenie ich folią, folia wyjdzie Cie grosze, a bedziesz mial zobrazowany efekt. :)

Opublikowano
  • Autor

Nie okleję folią bo są trochę inne niż ori od wewnątrz i za chiny nie wykleję tam folią. Muszę się zastanowić

Opublikowano

Hmmm inne ? No to oklej dwie, tyle ile sie da, byle bys tylko mogl zobaczyc, jak to wyglada.

Opublikowano

Koła w macie to listwy też w macie i gra. :thumbup1:

A tilt bardzo fajna i przydatna sprawa, KoJ@K Tobie tez by się przy tych rolkach przydało opuszczane prawe lusterko przy wstecznym. ;)

Opublikowano

Kola ma w macie, bo trole ubrudzone. :D a lusterko sie przeciez u mnie opuszcza, tylko nie wiedzialem co tzn ten tilt ;)

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
  • Autor

Haha :decayed: mówiłem, że fura brudna, koła w połysku są [emoji13]

Opublikowano

hehe to po umyciu tez listwy sie w połysk zamienią ;p

s-l1000.jpg

teraz jak tak patrze to jak masz koła w połysku to albo kolor albo czarny połysk lapiej polecieć

1zqztw8.jpg

tu masz przykład na podobnym aucie (tylko fele, zderzak, i wysokość inna :decayed: ale to mały szczegół :P )

Edytowane przez rosiaksdz

Opublikowano
  • Autor

a może półmat zrobię? :wink:

Opublikowano

Wez se w pół połysk zamiast pół matu. ;)

Jak dla mnie to ewidentnie czarny polysk, powyzsze zdjecie to utwierdza jeszcze bardziej.

Opublikowano
  • Autor

Wez se w pół połysk zamiast pół matu. ;)

Jak dla mnie to ewidentnie czarny polysk, powyzsze zdjecie to utwierdza jeszcze bardziej.

Kozaczek taki dowcipny :D nie wiem czy dam radę połyskiem w domowym zaciszu dobrze to ogarnąć. Czarny połysk akryl czy czarna baza i na to klar?
Opublikowano

Czatny akryl i na to klar. :D

Opublikowano

[emoji1303]dasz rade zrob z pokoju komore lakiernicza i jedziesz [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

mam pytanie czy listwy pod drzwiami masz ori?

Opublikowano

KewsonND czytamy, a nie tylko oglądamy słit fooocie

- listwy a'la S4 z pianki PUR, leżą idealnie i teraz do Was pytanie, zostawić czarny mat czy lakierować w kolor? Od razu przepraszam za brudasa ale pogoda jest fatalna :decayed:

dawaj w czarnucha...bo jak popryskasz w kolor budy straci urok

Edytowane przez _małyTM_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Pora na odgrzanie kotleta po dosyć długim czasie :hi: Mimo braku aktualizacji, przy aucie cały czas grzebane :decayed:

Parę fotek z prac przy montażu modułów od kkam pod składane lustra z opcją tilt, lusterek elektrycznie składanych oraz

podświetlenia dekorów, wszystko poszło bez problemów za jednym razem :D

Tutaj już bez ucha...

6rMP86u.jpg

Rozbebeszone drzwi...

X9IYSpv.jpg

a tutaj efekt, co prawda na zdjęciu widać tylko podświetlenie dekorów ale lusterka też się składają...musicie mi uwierzyć na słowo :deceyed:

dtOfEnO.jpg

nieco później wyrezałem podświetlenie przestrzeni na nogi z przodu, co widać na zdjęciu niżej. Żółte światło żarówki bardzo mi przeszkadzało więc

od razu wpadłem na pomysł "tutaj muszą być ledy" więc zamówiłem parę elementów, wytrawiłem i polutowałem płytki, przy okazji rozświetliły się też boczki

qxdByRB.jpg

ledy do podświetlenia przestrzeni na nogi są dwukolorowe, po zamknięciu drzwi świecą bardzo delikatnie na czerwono :wink:

0GiHtPM.jpg

pjVDTTW.jpg

w planach jeszcze do zrobienia led-y do lampek w podsufitce ale zastanawiam się czy barwę dać taką jak wyżej czy może cieplejszą...

Opublikowano

Kot:)

Opublikowano

Jest klawo ale nakładki na pedały niezbędne przy tak dopieszczonym aucie. :)

Opublikowano

czyli góą poleciałeś w podświetlanie ledów :decayed: tez sie właśnie zastanawiałem którędy koniec końców puścić i poleciałem tak jak w a6 i od razu mocniejsze podświetlanie klamek jest

właśnie a to nie miałes klamek od rs4 w tych boczkach?

Opublikowano
  • Autor

czyli góą poleciałeś w podświetlanie ledów :decayed: tez sie właśnie zastanawiałem którędy koniec końców puścić i poleciałem tak jak w a6 i od razu mocniejsze podświetlanie klamek jest

właśnie a to nie miałes klamek od rs4 w tych boczkach?

No niestety nie miałem :/

Korzystając jeszcze z wczorajszej pogody i tego, że audi była względnie czysta, ustrzeliłem kilka fotek :decayed:

pE5A4zY.jpg

Listwy a'la S4 poszły w kolor i jak dla mnie jest lepiej niż przy czarnym macie :hi:

SFrafIG.jpg

w7Lu6Cn.jpg