Piteros1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 siemka kiedys kupilem kosci zaprogramowane na afn-ie czyli taki jak moj na ori gratach na ok 135 -140 km wrzucielm i git, ale zrobilo sie cieplo i zaczal dymic po depnieciu wiec wyrzucilem, ale okazalo sie ze nie idzie jezdzic na ori 110km, wrzucilem spowrotem i plynie juz sie przyzwyczailem, wiec moje pytanie czy da rade jakos zmniejszyc to dymienie???
adrian998998 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Tak to jest jak soft nie napisany pod auto. Zobacz icka czy nie jest zawalony olejem
Piteros1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 oże kiepski soft lub wtryski leją ale jakby wtryski lały to i na seryjnych kościach by dymil Tak to jest jak soft nie napisany pod auto. Zobacz icka czy nie jest zawalony olejem program pisany pod bliźniacze auto
rob555 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 program pisany pod bliźniacze auto Dobre :D:D Blizniacze bo ten sam nr wsadu? Czy kolor?
Piteros1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 program pisany pod bliźniacze auto Dobre :D:D Blizniacze bo ten sam nr wsadu? Czy kolor? ten sam silnik, ten sam rok, cholera zapomnialem ze moj to ly7w a tamten lz5l
vp-tdi Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 ten sam silnik, ten sam rok, cholera zapomnialem ze moj to ly7w a tamten lz5l o to ma też znaczenie
adrian998998 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Tak jest jak się gotowca instaluje. Do auta indywidualnie pisze się program.. Nawet zrób logi i będziesz miał różnicę miedzy jednym a drugim. Kolejna sprawa ile auto ma na kołach nalatane i jego sprawność mechaniczna (silnik, osprzęt)
ciahciah Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 wypal kolektor i wyskrob wloty w głowicy i zrób logi
Piteros1 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 duzo srub przy tym kolektorze ?? jak z dojsciem ?? ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Tak to jest jak soft nie napisany pod auto. Zobacz icka czy nie jest zawalony olejem jak sprawdzic icka ?? wiem ze jak mialem ten maly gumowy lacznik z kolektorem dziurawy to dawalo za tamtad jakims olejem
ciahciah Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 6 śrub, dwie trzeba odkręcić krótkim imbusem z oczkową 10, do pozostałych dostęp normalny czyszczenie icka w środku nie wiele da, obejrzyj go z zewnątrz czy nie jest zawalony piachem lub nie ma pokrzywionych blaszek
Piteros1 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 moze to od halogenow ktore zalozylem do przedlifta, ale niby te krateczki powycinalem
goldi Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pokażcie mi tunera który pisze program indywidualnie pod auto wszyscy maja gotowe szablony i z tego zgrywaja. Natomiast co do zadymiania w upalne dni każdemu zadymi mi też przy 216 wtryskach jak jest 25 stopni to zadymi
adrian998998 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 rob555, Spanky, Juby_p, Ja, jeszcze mam wymieniać? Jak masz nie seryną sprężarkę to myślisz że szablon Ci jakiś coś pomoże?? Jak ma się pojęcie o tym to mapy znajduje się bez żadnych szablonów.....
vp-tdi Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pokażcie mi tunera który pisze program indywidualnie pod auto wszyscy maja gotowe szablony tu masz racje ale nie każdy tak robi .
Rekomendowane odpowiedzi