Opublikowano 31 Sierpnia 201114 l Potrzebuję olej 505.01 do A4B6 1.9TDI na pompo wtryskach i filtr oleju. Możesz podać dostępność i cenę?
Opublikowano 31 Sierpnia 201114 l Potrzebuję tylne amortyzatory do b5 1.9 tdi 66kw 96r firmy SACHS lub podobne + osłony i odboje. Jaka cena i koszt wysyłki?
Opublikowano 1 Września 201114 l Witam Zamówiony towar dotarł zgodnie z zamówieniem bez żadnych problemów :> Dzięki i pozdrowienia
Opublikowano 1 Września 201114 l Autor Potrzebuję tylne amortyzatory do b5 1.9 tdi 66kw 96r firmy SACHS lub podobne + osłony i odboje. Jaka cena i koszt wysyłki? w poniedzialek zrobie Ci oferte nie do pobicia , teraz jestem na wyjezdzie. Pandzior nie prowadzę millersa.
Opublikowano 8 Września 201114 l Wielkie dzięki! szybkie zamówienie-szybka odp-szybka wysyłka-wszystko perfekt!! Towar odebrany, DZIĘKI
Opublikowano 8 Września 201114 l Autor a jak odpowiedź na mój filtr paliwa i wahacze do paska na PW? [/quot e] poproszę raz jeszcze pW bo nie dostałem, pewnie przez zapchaną skrzyneczkę.
Opublikowano 10 Września 201114 l Zamówiłem filtry i oleje do mojej audi i pastucha brata. Wysyłka w ekspresowym tempie, dobre ceny wszystko zgodne z zamówieniem bardzo dobry kontakt telefoniczny. Nic tylko polecić innym zakup części.
Opublikowano 12 Września 201114 l Dzięki Marcin Ekspresowa odpowiedź na maila i ekspresowo paczka dotarła do mnie z tym co chciałem. Śmiało polecam wszystkim. Pozdrawiam
Opublikowano 13 Września 201114 l Jaką cenę zrobiłbys na świece boscha platynowow-irydowe do LPG ? A jak to by sie miało do zwykłych świec polecanych do A4 ADR?
Opublikowano 15 Września 201114 l Witam! Potrzebuje Olej Motul 8100 x cess 5w40, filtry: filtron oleju OP 525,powietrza AP 063/1, paliwa PP 850.Mam 1.9 tdi AVG. Jak to wyglada cenowo? Dzieki Pozdrawiam!
Opublikowano 16 Września 201114 l Jestem kolejnym zadowolonym klientem Paczka dotarła towar zgodny z zamówieniem. Jestem zadowolony i polecam tego sprzedawce każdemu kto chce mieś super części w super cenach
Opublikowano 17 Września 201114 l Dzikuuuu..... i jego działalność to synonim wyrażony w dwóch zdaniach. Sprawnie z pełną satysfakcją i zadowoleniem. Rzeczą jednak dla mnie najważniejszą jest to, iż produkty od Marcina hmmm....?! kolejny raz spełnił oczekiwania w 100%!!! Dziękuję i pozdrawiam.