Opublikowano 1 Marca 201115 l Autor witam rozrządy dotarły-wielkie dzięki ,szkoda tylko że zapomniałeś o tym filtrze kabinowym pozdrawiam tak bardzo się starałem że o filtrach zapomniałem :(
Opublikowano 2 Marca 201115 l Witam .jaka cena napinacza paska wielorowkowego i wahacze gorne prawe czekam na odpowiedz na PW.pozdrawiam..jakie ceny wahaczy róznych firm? a4 B5 1.9 TDI AHU 1999r. vin:WAUZZZ8DZXA290442 i sprzęgło wiskotyczne Visco???
Opublikowano 2 Marca 201115 l Dziku sorry, ale ten napinacz, pasek i rolkę już musiałem zamówić gdzie indziej , bo mnie czas gonił, a Ty się nie odzywałeś.. ale jak będziesz rano odpisywał to podaj mi cenę sprzęgła alternatora do mojej audiczki. Alternator mam BOSCHA 140A, nr alternatora 06F 903 023 J, silnik BKE. Dzięki
Opublikowano 4 Marca 201115 l Witam .jaka cena napinacza paska wielorowkowego i wahacze gorne prawe czekam na odpowiedz na PW.pozdrawiam..jakie ceny wahaczy róznych firm? a4 B5 1.9 TDI AHU 1999r. vin:WAUZZZ8DZXA290442 i sprzęgło wiskotyczne Visco??? jak coś to czekam na odpowiedz .pozdro
Opublikowano 4 Marca 201115 l Autor Mariusz masz PW Dziku[/b] jak zawsze ekspresowo :notworthy: szacunek dzięki za zaufanie.
Opublikowano 4 Marca 201115 l Dziku paczuszka z rozrzadem i filtrem dotarla, wszystkie czesci sa takze wielkie dzieki i mam nadzieje na dalsza wspolprace pozrdawiam a no i kontakt pierwsza klasa
Opublikowano 7 Marca 201115 l nie wiem czy moje PW doszło ale napisze też tu, Potrzebuje dobry olej do focusa 1,6 TDCI bez DPF 90 KM 2008r + filtr no i do mnie komplet motul + wszystkie filtry, ile i za co? pozdrawiam!
Opublikowano 7 Marca 201115 l Dziku, daj mi ofertę (jeszcze raz) na kloce i tarcze do mojej furmanki. nadszedł już czas. myślałem że do wiosny dociągną hamulce ale trzeba jednak wcześniej. ATE masz chyba ? potrzebuję komplet - przód i tył.
Opublikowano 8 Marca 201115 l Polecam Kolegę - przesyłka dotarła na drugi koniec Polski w 23 godz. od chwili napisania słowa "kupuję"
Opublikowano 9 Marca 201115 l Nie wydumam nic nowego od kolegów, więc poprostu powiem: Gorąco polecam kolege Marcina, ekspresowa przesyłka ! Pozdrawiam Cię Marcinie i myślę, że to nie nasza ostatnia transakcja
Opublikowano 9 Marca 201115 l Jak zawsze oliwa w kilkanascie godzin dobrze zapakowana u mnie:) pozdrawiam i do nastepnego zamowienia
Opublikowano 9 Marca 201115 l Dzięki wielkie Dziku za przesyłkę zamówionych rzeczy. Pełna profeska A sporo tego było, paczka jakieś 20kg I nawet karteczki z możliwością napisania kiedy olej był zmieniany Dzięki wielkie, pozdrawiam
Opublikowano 13 Marca 201115 l Dziku tak z ciekawości masz może w ofercie oleje Liqui Moly? konkretnie DIESEL SYNTHOIL 5W-40