boniu Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Witam mam audi a4 1,8 125 km 1997 i mam takie pytanko jest mozliwosc dorzucenia turba do tego silniczka?? czy musze zmieniac caly silnik?? co bym musial zrobic aby wrzucic turbo ?? dzieki za info pozdrawiam
maciejek Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Najtańszą i najsensowniejszą opcją jest sprzedanie obecnego egzemplarza i kupienie 1.8T. Zabawa w uturbianie pochłonie sporo pieniążków żeby miało to ręce i nogi.
domjenick Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 wszystko sie da,ale jakim kosztem-za duzo roboty...ciecie ,giecie,montarz nowych elementow...jak wyzej,lepiej sprzedac i kupic 1,8T
tomcio1600 Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Dołożenie turbo mija sie z celem, za duże koszty i sporo zabawy... Swap z 1.8 na 1.8T hmm chyba też nieopłacalny szukanie silnika zabawa w podmianke do tego komputer i inne graty... ja bym sobie odpuscil Najlepiej sprzedac to co masz i kupic 1.8T (choc i tu bym sie zastanowil i dobrze przemyslal to ile masz kasy i czego oczekujesz bo to juz jest ze tak powiem decyzja sporych rozmiarow, jesłi szukasz wrażeń to odrazu przerzuc sie na 2.7 zebys nie pytal za jakis czas w jaki sposob podniesc moc w 1.8T )
poziek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Znam gościa który do silnika 1.8 N/A wsadził kute graty i dołozył turbo...wyszło go wszystko koło 10 tysięcy... oczywiście bez korb i tłoków się nie obejdzie... także jedyne sensowne rozwiązanie to sprzedanie swojego parcha i kupno 1.8T
create2fight Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 dobrze Ci koledzy radza lepiej zmienic samochod:)
Rekomendowane odpowiedzi