Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Fotele A4 z Airbagiem. Jak wyglądaja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w tamcie,jak wygladają takie fotele? chodzi mi o przednie montowane od 95roku,gdzie jest umieszczony AIRBAG ,jakies fotki

Opublikowano
tak jak w tamcie,jak wygladają takie fotele? chodzi mi o przednie montowane od 95roku,gdzie jest umieszczony AIRBAG ,jakies fotki

Przecież w 95 nie było poduch w fotelach

Opublikowano

a na allegro sie ogłaszali z takimi fotelami na spzredaż .hmmmmmmmmmmm a od ktorego roku wychodzily?

Opublikowano

poduchy byly od 98r bo jak bylem ubezpieczyc samochod w autocasco to gosciu patrzal jakie wyposazenie i mowil ze od 98r weszly

Opublikowano
a na allegro sie ogłaszali z takimi fotelami na spzredaż

Ogłaszać się mogli ale nie były to fotele z 95r

Opublikowano

Na pewno to nie są fotele z 95r. bo wtedy takich nie było, a mogą mieć identyczną tapicerkę, bo materiał stosowali ten sam. Poduchy są w oparciach, a oznaczenia, to takie małe czarne skórzane wszywki z boku na dole oparcia.

Opublikowano
poduchy byly od 98r bo jak bylem ubezpieczyc samochod w autocasco to gosciu patrzal jakie wyposazenie i mowil ze od 98r weszly
Ja mam 97' i mam poduchy boczne.
Opublikowano
Ja mam 97' i mam poduchy boczne.

no to widocznie sie pomylił,ja sam nie wiedziałem ze mam w fotelach dopiero on mi powiedział ;)

Opublikowano

jaski w siodłach były dostepne za dopłata od połowy 1997 roku (czyli modelowo 98) ...

Opublikowano

I dokładnie moje '97 też takie ma :P

Opublikowano

pytanie kolegi brzmialo jak wygladaja fotele.A wy zaczeliscie pisac kto ma,od kiedy itp itd.pisalismy juz o tym od kiedy sa poduchy w siedzeniach :diabelek: opcja szukaj

zamykam

http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3579&start=0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...