michałswd Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Czesc chciałem zasiegnac porady jak prawidłowo podłączyć Turbo timer HKS type 0 turbo timer turbotimer RED WHITE BLUE (4321007854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jako że powoli łapie sie za Serducho w moim TFSI warto zadbac o dmuchawke Moze ktos podlączał dlatego pytam Prosze nie pisać : - taniej bedzie odczekac w aucie 30 sek - jechac wolniej przez ostatni kilometr przed dotarciem do celu -Temat ma zostac dla potomnych w razie braku zainteresowania wrzuce fotostory
szakal222 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Tez o tym myslalem zeby sobie dorezac Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
michałswd Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Jedna rzecz mnie zastanawia , Jest wieczór wychodze z auta zamykam kluczyk auto pracuje a co z Coming living home ? Czy bedzie działal poprawnie czy oswieci sie dopiero po zgaszeniu silnika i co z oswietleniem wnętrza ?
Ra4al Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Tu jest instrukcja podłączenia co prawda dla B6, lecz to praktycznie to samo. :: a4mods.com :: - The Premiere Audi A4 Modification Guide and Pictures Library Co do założeń to weź siedząc w aucie i zostawiając odpalony samochód poproś aby ktoś drugim kluczykiem go zamknął [o ile jest to w ogóle możliwe] i wtedy się przekonasz co z CLH, ale sądzę iż nie załączy się. Tak samo zapewne będzie gdy będziesz miał Turbotimer, CLH załączy się dopiero po tym jak silnik przestanie pracować, gdyż w/w urządzenie podtrzymuje stacyjkę w stanie załączonego zapłonu. Nom ale póki nie zrobisz choćby w/w eksperymentu to się nie przekonasz jak jest rzeczywiście. Nie wiem czy nie trzeba by dodatkowo zainwestować w to urządzenie, które w ogóle powinno pozwolić zamknąć samochód z kluczyka mimo działającego silnika: :: a4mods.com :: - The Premiere Audi A4 Modification Guide and Pictures Library
Cezarrr Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie wiem czy nie trzeba by dodatkowo zainwestować w to urządzenie, które w ogóle powinno pozwolić zamknąć samochód z kluczyka mimo działającego silnika: :: a4mods.com :: - The Premiere Audi A4 Modification Guide and Pictures Library Ja swego czasu tego szukałem, ale skończyło się na niczym. Raczej nie do dostania. Jak coś znajdziecie to dajcie znać bo na razie zamykam kluczykiem:)
michałswd Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Widze temat dobry ciekawe kto pierwszy ogarnie
Rekomendowane odpowiedzi