Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY PRZEWORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAAAA :>

Jak tylko bede w Psku i bedzie chwila czasu. :embarrassed:

Opublikowano

Można w sumie zorganizować jakiś spocik jeszcze przed zimą. Może będzie więcej chętnych osób :naughty:

Opublikowano

no jak narazie widać jak dużo chetnych, :gwizdanie:

Opublikowano

Tylko musimy datę ustalić. Może przyszły weekend ? Bo na tym jest Rzeszowki :>

Opublikowano

mnie nie przeszkadza ja sie pojawie kiedy by nie było bo i tak bywam wtedy, gdzieś zawsze sie krece tam po mieście :rolleyes:

Opublikowano

Witam!

Widzę że temat spotu przeworskiego zaginął. Jestem nowicjuszem ale chętnie zaglądnąłbym na taką imprezkę.

Pozdrawiam i czekam na wznowienie tematu

Opublikowano

Kiedyś możemy się spotkać na mieście. Tylko trzeba termin dograć. No i pogodę bo zimno a u nas parkingów podziemnych brak :confused4:

Opublikowano

Pewnie że można. Małe miasto, ale tylko ustalic termin i mini spocik można zrobić :naughty:

Opublikowano

no to kiedy robimy spoCik zima już sie zrobiła :embarrassed:

Opublikowano

No zima się zrobiła, ja na stalówkach i jak Tu się pokazać na spocie ? :tongue4:

Opublikowano

Mini spota zawsze można zorganizować bez względu na pogodę kwestia podania terminu zwłaszcza że na forum zauważyłem między innymi: Bartez2, LuCaS_gr44, IrAsEk_PsK, Piast, miro_x, marekber, krawiecd, Rafaellopop, PINEK5, Dibo, mlis, kiz@k, pewnie jest nas więcej może się poznamy.

Opublikowano

Wiesz Kazik. Ludzie są ale nic nie piszą może tylko czytają. Ale kilka osób może by się pokazało.

Opublikowano

Nie ma problemu, ja nawet na stalówkach się pojawię :wink4: To jak ze spotem ? Przyszły weekend, sobota godzina 15.00. Co wy na to ?

Opublikowano

Ja na razie też planów nie mam ale wszystko się okaże koło czwartku. Ewentualnie godzinę się skoryguje.

Opublikowano

W takim razie wstępnie ustaliliśmy. Wrzucam info na 1 stronę.