Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co myślicie o tych lampach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie znalazłem na allegro takie o to cuda LAMPY REFLEKTORY AUDI A4 B5 94-98 CHROM RINGI DEPO (4311371536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. sprzedajacy powiedział ze sa to lapmy nie zespolone czyli powinny pasowac bez przerobek blacharskich a wlasnie chodzi mi o takie swiatła czyli soczewkowe zeby nieco odmlodzic moja b5. I teraz pytanie do Was czy to bedzie dobrze świeciło ? i czy bedzie dobrze spasowane moze ktos zakładal do siebie takie lampy. Pozdrawiam

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ----------

Dodam ze nie chodzi mi o zadne światła engel eyes to calkowicie odpada. Che zeby byly jak najbardziej podobne to oryginału w poliftach

Opublikowano

chyba lepiej było by wyrezać ori valeo poliftowe - taniej by Cię to wyszło, takie jest moje zdanie :hi: a Ty zrobisz jak uważasz :wink:

jak dobrze trafisz i poszukasz to za ok 300zł lub taniej powinieneś wyrwać 2 poliftowe reflektory

Opublikowano

przeciez te lampy to ringi :facepalm: pewnie to nie swieci

najlepszym wyborem jest ori valeo, jesli nie to z dzielonych tylko cos takiego LAMPY PRZEDNIE AUDI A4 / S4 B5 95-99 Black IN PRO (4323798850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

ewentualnie soczewki z przedliftowej S4, z tego co mi się kojaży to nic nie trzeba przerabiać - tylko pewnie z dostępnością będzie problem

987z430wb672.jpg

Opublikowano

kolego za 280pln mam komplet lamp poliftowych gotwe do założenia

Opublikowano

Oczywiscie ze powinienes wybrac poliftowe ;) fafnasty poszcza w dobrej cenie.

Opublikowano
  • Autor
kolego za 280pln mam komplet lamp poliftowych gotwe do założenia

Ale to sa te wyciagniete z polifta ?? czyli musiał bym ciac blotniki a nieche tego robic. Wiadomo ze zespolone to kosmos no ale roboty z tym troche. Pewnie jak wroce do polski to zamowie te ktore podal Trzesio mysle ze beda pasowaly takie dymione do grafitowego lakieru trzeba bedzie tylko jakies kierunki dopasowac.

Opublikowano

e tam blotniki, chwila strachu i nie ma :grin:

Opublikowano

klosze zmatowieją już po roku...

Opublikowano
ewentualnie soczewki z przedliftowej S4, z tego co mi się kojaży to nic nie trzeba przerabiać - tylko pewnie z dostępnością będzie problem

http://files.tinypic.pl/i/00549/987z430wb672.jpg

ja mam takie ori hella tylko silniczki musze kupic a to ciezki temat ,chyba że stare przerobic bo sa za długie te bolce. i już poł roku je zakładam i nie mam weny twórczej :wink: , cieżko było je dorwać ale sa ori wiec napewno długo jeszcze pożyją i do tego mam 2 opcje : albo xenony ds2 albo przez adaptery na żar h7 i gitara :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
klosze zmatowieją już po roku...

Bzdura

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------

Jakosc ok. Homologacja dc plus miejsca na przetwornice w obudowie.

mialem takie 5 lat. Auto pod chmurka do dzis wygladaja jak nowe.

foto ?nie ma sprawy autko sprzedane ale zostalo w rodzinie.

ogolnie ringi sa kontrowersyjne i mnie przestaly sie podobac. I nadal nie wycianlbym blotnikow w przedlifcie ale dzis kupilbym te a'la s4 przedlift.

co do jakosci zero uwag! Moje byly Depo i naprawde sa ok!

Opublikowano

Mi ringi kojarzą się z bmw bo przecież tylko ta marka ma takie postojowe lub dzienne światła. Ale to tylko moje zdanie. Ja miałem wcześniej takie lampki (fotka jakieś 6 lat temu)

29_11_08_0816.jpg

A teraz od 2 lat mam takie (fotka z ubiegłego weekendu)

20140720_200359.jpg

Jest zdecydowanie lepiej niż było. Z tyłu też mam lampki po drugim liście. W przednich lampach musiałem kostki poprzerabiać no i błonnika trochę wychlastać i zakonserwować. Do tego czasu wszystko nadal działa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tez rezalem te błotniki i wrzucałem polifty. Nie ma się czego bać, dzień roboty i można smigać. Na prawdę warto :)

Opublikowano

Kupuj Orginał soczewke po lifcie :D ja mam sonara engel ajsy świecą bardzo dobrze ale wolał bym orginał bo wygląda lepiej teraz już to wiem :wink:

Opublikowano

Ja myślę nad bixami na ori lampach valeo z czarnym środkiem. Ale póki co moje mody przewyższają budżet ale powoli do przodu :)

Opublikowano

Też bym chciał bixy w ori lampach valeo ale bez czarnego srodka :), mod na pozniej poki co :P

Opublikowano

Ja mam po poprzednim właścicielu Sonary, badziewie niesamowite, w ogóle nie świecą, jeszcze ja głupi założyłem na mijania Cool Blue Hyper :facepalm:

Gdybym miał teraz coś zakładać to na pewno nie chiński szajs za te pieniądze. Jedynie polifty za ok. 300 albo dołożyć i kupić od razu xenon na oryginalnych poliftach. Zrobić raz a porządnie a nie wydać 5 stów i potem żałować że nie kupiło się oryginału.

Opublikowano

Ja mam takie lampy jak w tytule już rok i jestem zadowolony. Bzdurą jest pisanie że to nie świeci.
A wygląda to tak.
http://postimg.org/image/8e36tvq8v/

Edytowane przez Jaco90

Opublikowano

:polew::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie moglem sie powstrzymac :grin:

Opublikowano

Moim zdaniem jedyna opcja to ori polift. Roboty nie ma dużo a widoczność i wygląd :thumbup1: