alvaro Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Piękna sztuka i obroty przy tej prędkości też piękne...
malygt Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 Panowie Moze to nie pytanie w odpowiednim topiku, ale czy w B7 sa modele z kierunkowskazami w lusterkach? U mnie dolna czesc lusterka jest czarna i wyglada to tak jak miejsce na kierunek
Wąski Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Super to mało powiedziane czekamy na mody
malygt Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 S Super to mało powiedziane czekamy na mody Szczerze mowiac to co tu jeszcze zmodowac silnika chyba nie bede ruszal bo to co jest w zupelnosci mi wystarcza, w srodku wszystko co potrzeba jest... Zastanawiam sie nad malym spojlerem pod przedni zderzak :mysli:No ale to moze na wiosne, narazie bawie sie jazda bo to auto naprawde daje satysfakcje
elmek Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Panowie Moze to nie pytanie w odpowiednim topiku, ale czy w B7 sa modele z kierunkowskazami w lusterkach? U mnie dolna czesc lusterka jest czarna i wyglada to tak jak miejsce na kierunek Kierunki w lusterkach dopiero od B8. W naszych i poprzednich nie bylo.
HiRide Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 kolor wymiata silnik kox skrzynia r e w e l a c y j n a ktos pisal ze wyciaga 1.9 tdi 240 km/h niezle ale uwaga ja ostatnio jechalem 249,5 km/h i na wyswietlaczu pojawil sie napis "its your dreams" czy jakos tak
malygt Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 kolor wymiata silnik kox skrzynia r e w e l a c y j n a ktos pisal ze wyciaga 1.9 tdi 240 km/h niezle ale uwaga ja ostatnio jechalem 249,5 km/h i na wyswietlaczu pojawil sie napis "its your dreams" czy jakos tak A moze napis brzmial "your car is ready to takeoff" :polew:
elmek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 kolor wymiata silnik kox skrzynia r e w e l a c y j n a ktos pisal ze wyciaga 1.9 tdi 240 km/h niezle ale uwaga ja ostatnio jechalem 249,5 km/h i na wyswietlaczu pojawil sie napis "its your dreams" czy jakos tak A moze napis brzmial "your car is ready to takeoff" :polew: Raczej wlasnie 'Dream baby'
Rosemeyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Szczerze mowiac to co tu jeszcze zmodowac silnika chyba nie bede ruszal bo to co jest w zupelnosci mi wystarcza, w srodku wszystko co potrzeba jest... Zastanawiam sie nad malym spojlerem pod przedni zderzak :mysli: nie kombinuj ze spojlerem tylko grill zmien na porzadny
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Hamujemy OT, hamujemy... Moderator sie znalazl...
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 no kolor lux, jak u Wąskiego, wogóle autko , jedyna wada dla mnie to automat i drewno w środku, to chyba dwie wady a tak poważnie to pogratulować furki
malygt Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 Panowie, Moze pytanie nie jest odpowiednie w tym topiku, ale moze ktos mi powie ile mniej-wiecej kosztuje wymiana oleju i filtra silnikowego, filtra paliwa i powietrza w serwisie audi? (Czesci i robocizna) Auto jest w long lifie i chcialbym to zmienic na wymiany co 15 tys, wiec trzeba bedzie jeszcze system "przestoic". Nie robie wiecej niz 10 tys rocznie i zastanawiam sie czy robic wymiany w serwisie czy w normalnym warsztacie specjalizujacym sie w naprawach aut vw-audi-skoda. Moze roznica w cenie nie bedzie zbyt wielka? Z gory dzieki za info :notworthy:
alvaro Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 A mnie też trapi jedno pytanie - 3.0 TDI w automacie to tip czy multi ?
adamooo Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 A mnie też trapi jedno pytanie - 3.0 TDI w automacie to tip czy multi ? tiptronic
malygt Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 A mnie też trapi jedno pytanie - 3.0 TDI w automacie to tip czy multi ? Tylko tip, Z tego co wiem to quattro 3.0 tdi sa tylko w tipie
Rekomendowane odpowiedzi