kozak21.12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam tak jak w temacie może mi ktoś powiedzieć gdzie się znajduje filtr paliwa w Audi A4 B5 1,6 Lift
xXPiotrekXx19 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 ja co prawda mam podobny silnik bo 1.6 ANA i ja mam z tyłu niedaleko tylnego prawego koła
eXik Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Czy jest łatwo dostępny ?? bez problemu to zrobie ja? czy musze leciec do mechanika?
cocoo24 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Czy jest łatwo dostępny ?? bez problemu to zrobie ja? czy musze leciec do mechanika? z kanału bez problemu, bez kanału nie próbowałem
eXik Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 No własnie kanału nie posiada, ale podskocze do kumpla on ma to sobie to ogarne, dzieki
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 bez kanału też da się radę autko na lewarku do góry i na leżąco
Sidney Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 bez kanału też da się radę autko na lewarku do góry i na leżąco Osobiście nie wlazłbym pod auto stojące na lewarku ale jak ktoś jest odważniejszy to może próbować
zwalowy Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 popieram....to totalna glupota wlazic pod auto na lewarku...nie raz widzialem jak auta spadaly nawet mi osobiscie a na szczescie mialem juz kolo zapiete i nie bylem pot...a jak juz musze to stawiam na minimum 2 lewarkach i opieram dodatkowo na drewnianych podkladach kolejowych....koledzy to nie sa zarty!!!! ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ---------- popieram....to totalna glupota wlazic pod auto na lewarku...nie raz widzialem jak auta spadaly nawet mi osobiscie a na szczescie mialem juz kolo zapiete i nie bylem pot...a jak juz musze to stawiam na minimum 2 lewarkach i opieram dodatkowo na drewnianych podkladach kolejowych....koledzy to nie sa zarty!!!! hah jakie ja byki wale:D
eXik Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Nawet bym nie próbował wejsc pod auto gdy jest na lewarku
zwalowy Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Nawet bym nie próbował wejsc pod auto gdy jest na lewarku ale jak juz sie nie ma wyjscia:(ale wiadomo rozsadek,bez szarpania wozem
xXPiotrekXx19 Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 ja na samym lewarku nie wchodzę do tego służą kobyłki aby go zabezpieczyć i dopiero wtedy można leżeć ale zapomniałem o tym napisać. Ja na samym lewarku to nie raz mam stracha jak coś robię przy kole abym nie szarpnął i żeby nie spadł a gdzie się tam położyć
zwalowy Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 ja na samym lewarku nie wchodzę do tego służą kobyłki aby go zabezpieczyć i dopiero wtedy można leżeć ale zapomniałem o tym napisać. Ja na samym lewarku to nie raz mam stracha jak coś robię przy kole abym nie szarpnął i żeby nie spadł a gdzie się tam położyć wiec napisalem....ja stawiam na 2 lewarkach i opieram dodatkowo na podkladach kolejowych....nie ma bata zeby spadl.... oczywiscie wykonuje drobne prace pod autem a nie solidna ingerencja w mechanike a dodatkowo na wszelki wypadek warto miec telefon do wezwania pomocy:D
eXik Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Mysle ze jakby spadlo auto na czlowieka to raczej bys nie zdarzył zadzwonic na pogotowie
zwalowy Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Mysle ze jakby spadlo auto na czlowieka to raczej bys nie zdarzył zadzwonic na pogotowie co by bylo gdyby bylo.........itak warto miec...nie chce tutaj calej opowiesci z discovery pisac ale kiedys na wysypisku.....itd......itd......koles w telfonie mowil gdzie blizej slyszy dzwiek syreny.....tak go uratowali
neoxpl Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wystarczy podlozyc plaski drewniany kolcek pod tylne prawe kolo klocek okolo 10cm i wjechac na niego wbic bieg i reczny i mozna sie wsowac pod auto ja sie zmiesciłem tak ostatnio i napewno nie spadnie z klocka, oczywiscie klocek szerszy od kola.
eXik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 neoxpl b dobry pomysł, myśle że w taki sposob bym zaryzykował
Kmicic37 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 A jak wymienić ten filtr paliwa trzeba spuszczać paliwo czy jak??
Rekomendowane odpowiedzi