kjuba7 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Wiatam, mam problem bo wlałem preparat do czyszczenia wtrysków do silnika benzynowego do audii a4 b8 z silnikiem diesla wlałem cały produkt do pelnego zbiornika . co moze sie stac jakie moga byc konsekwencje ?
lukas309 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Jak nie odpalales auta to dla bezpieczenstwa zrzucilbym bak i wylal wszystko i go przeplukal jak odpaliles to czyszczenie ukladu
lukas309 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 miales juz taka sytuacje ??? Bo jak miales to ok ale jak nie miales to wolalbym zachowac ostroznosc
kjuba7 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 przejechałem cały bak z tym srodkiem do benzyni i nic sie nie stało nawet nie wiem czy nie troche lepiej przeczyściło
lukas309 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 No to super ze jest ok )))) teraz juz mamy przypadek taki wiec bedzie wiadomo jak zareagowac
kjuba7 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Zalalem teraz lepsze paliwo bo roznie leje raz zwykle raz re ulepszone i silnik odpukac smiga
Rekomendowane odpowiedzi