arnold27 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam wszystkich.dzisiaj jadac na wlaczonej klimie nagle zaczol leciec delikatnie szary dymek.spotkal sie ktos z takim problemem?tylko na wlaczonej klimie tak sie dzieje.prosze o porade bo nawet nie wiem od czego zaczac
fafnasty Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 nie dymek lecz para spokojnie nic sie nie dzieje czasem tak bywa w upalne dni
arnold27 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Opublikowano 14 Lipca 2014 A jakiś zapaszek był wyczuwalny? Tak, poczulem jakis dziwny zapach.bylem u kolesia co zajmuje sie klima i powiedzial ze nagrzewnica gdzes jest rozczelniona i trzeba zrobic wymiane.jest cos prawdy w tym:facepalm:? ---------- Post dopisany 15-07-2014 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 12-07-2014 at 12:56 ---------- Nikt sie z czyms takim nie spotkal?
karol24 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Miałem.... zbieraj kasę jeśli to nagrzewnica.... są dwa warianty naprawy: 1. Nagrzewnica + naprawa w warsztacie pewnie coś ok 400-500zł sobie zarzyczą 2. Sam rozbebeszasz deskę i wymieniasz nagrzewnicę to pewnie dasz do 100zł za nagrzewnicę a reszta do ogarnięcia Nie masz mokro pod schowkiem strony pasażera? Jeśli już o zapachach mowa, to płyn pachnie tak słodkawo, jest taki mdły ...
arnold27 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 Miałem.... zbieraj kasę jeśli to nagrzewnica.... są dwa warianty naprawy:1. Nagrzewnica + naprawa w warsztacie pewnie coś ok 400-500zł sobie zarzyczą 2. Sam rozbebeszasz deskę i wymieniasz nagrzewnicę to pewnie dasz do 100zł za nagrzewnicę a reszta do ogarnięcia Nie masz mokro pod schowkiem strony pasażera? Jeśli już o zapachach mowa, to płyn pachnie tak słodkawo, jest taki mdły ... Wlasnie mam such a zapach to raczej tapi smierdzacy.
misiek95 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 U ojca w passacie od 8 lat na klimie leci czasami mgiełka w kratek i wszystko jest ok u siebie nie zauważyłem tego, ale nie wykluczam
karol24 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja tam nie mówię że na 100% nagrzewnica szczęściarze, u mnie lało pod nogi i to w grudniu jakoś pod nogami lodowisko, ogrzewania nie włączysz bo mgła w środku....
arnold27 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 Mgielka by mi nie przeszkadzala gdyby nie ten zapach.chce sie najpierw tu czegos dowiedziec zanim wypatrosze audiczke.nie wspomne o kosztach :-(
maciucha512 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Wymień póki masz czas, potem walnie w najmniej odpowiednim momencie i będzie płacz. Jak masz trochę pojęcia i czas to wymienisz sam. Jak robisz sam to tylko 100 na nagrzewnicę
arnold27 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Wymień póki masz czas, potem walnie w najmniej odpowiednim momencie i będzie płacz. Jak masz trochę pojęcia i czas to wymienisz sam. Jak robisz sam to tylko 100 na nagrzewnicę Tak,ale czy to na 100% nagrzewnica?wczoraj jadac wloaczylem klime i dopiero po prawie 10 km zaczelo syfic.
Rekomendowane odpowiedzi