Fido Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Złote gwoździe 5 calowe wbijane pod kątem 15,5 st. przy temperaturze powietrza dokładnie 17,9 st.c. Edytowane 8 Lutego przez Fido
Langista Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Jak nie chcesz karety cygana to tylko zdjęcie podsufitki i nałożenie nowej tapicerki. Wszystko inne będzie drut system.
michall51 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego (edytowane) 4 godziny temu, Fido napisał(a): Złote gwoździe 5 calowe wbijane pod kątem 15,5 st. przy temperaturze powietrza dokładnie 17,9 st.c. Namówiłeś mnie. Idę malować zwykłe gwoździe srebrne złotym spray, coby trochę grosza przyoszczędzić. Masz pożyczyć kątomierz oraz termometr? 3 godziny temu, Langista napisał(a): Jak nie chcesz karety cygana to tylko zdjęcie podsufitki i nałożenie nowej tapicerki. Wszystko inne będzie drut system. Zgadzam się z tym co piszesz dlatego zapytałem o "najładniejszy" drut system... Edytowane 8 Lutego przez michall51
Langista Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Pinezki materiałowe lub zwykłe jakieś lakierowane w mat. 1
Fido Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Demontaż i przyklejenie nowego materiału. Jest z tym trochę roboty i czasu. Wiem bo sam to robiłem. Półśrodków cudotwórczych nie ma. Chyba że złote 5 calowe gwoździe 1
FiFfson Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Panowie ile materiału potrzeba na oklejenie podsufitki w sedanie?
Langista Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) 1,5x1,5 metra. Edytowane 4 Kwietnia przez Langista
szaryy Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 4.04.2024 o 02:12, Langista napisał(a): 1,5x1,5 metra. czy aby na pewno?
Rekomendowane odpowiedzi