kozak21.12 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam Chłopaki mam problem jakaś " k**wa" wczoraj przeciągnęła mi czymś ostrym przez cały bok auta. Rysa ta leci od tylnego błotnika do przednich drzwi .... rysa ta gdzieniegdzie jest głęboka a w niektórych miejscach jest naruszony tylko klar Czy da się coś z tym zrobić dodam że jest ona wyczuwalna pod paznokciem
Magicbattle Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 trzeba zrobic zaprawke a pozniej dobrze wypolerowac cale elementy (przy okazji cale auto) i sladu nie bedzie jesli zrobi to ktos ogarniety
nitroo Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Za polerkę caLego auta we Wrocku zapłacisz z 600 PLN. Taką zwykłą
nitroo Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Malowanie elementu to koszt ok. 400-450 zl. Do tego dolicza się demontaż/montaż i za sztukę wychodzi 600. Trzy lakiernie mi podały takie koszty za jeden błotnik.
nitroo Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 W takim razie zaprawki i delikatna polerka w tym miejscu wyjdzie najtaniej
Kamyk Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 alez ja to absolutnie rozumiem tyle ze malowanie - mam wrazenie ze za daleko idziesz jakas polerka, cos w ten desen nie myslales o tym, nie pytales nikogo chocby na spocie?
dydek1 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Niestety ze zdjęć widać że rysa jest zbyt głęboko by całkowicie usunąć ją polerką
Rekomendowane odpowiedzi