Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Auto po chipie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aV1cvWMr.jpg

okazało sie ze mam zepsuty przepływomierz i dlatego na początku bylo 90km po wlozeniu dobrego przeplywomierza mialem 115 z malym bonusem a mianowicie 128km a teraz jest troszke wiecej.

Dzieki wielkie Witek.

Pozdrawiam

Opublikowano

teraz to musi jechać :kox: ładny wykresik i ta moc :gwizdanie: bez zmiany gratów

Opublikowano

No za***ista robota, jak Ty jeżdziłeś do tej pory!!??

Teraz w porównaniu do Twojej "serii" to musi łeb z kablami Ci rwać :>

Opublikowano

Bardzo udany program :good: gratuluje wyniku bez wymiany "gratów", to naprawde dobry wynik

Opublikowano
  • Autor

sam sie dziwie jak ja jezdzilem :shocked: chyba poprostu nie mialem porownania

ale za to teraz smiga ladnie :evil:

Opublikowano

no wykres kox , moment rozsądnie i i kuni też sporo gratuluję-pewnie z auta nie wychodzisz

Opublikowano
  • Autor

bez przesady az taki zapaleniec to ja nie jestem jezdzi sie duzo duzo przyjemniej ale zeby z auta nie wychodzic :)

chip zrobilem zeby bylo bezpieczniej na dluzszych przelotach bo jak trzeba 2 lub 3 tiry wyprzedzic to koniki sie przydadza a ze ostatnio duzo mialem wyjazdow to trzeba bylo troszke dodac mocy.szczegolenie ze sie okazalo ze mialem 92ps:polew: takze dobrze ze tak wyszlo bo jak bym nie zrobil to bym dalej jezdzil na 92 i pewnie bym sie nie skapowal chyba ze bym sie przejechal takim samym.

Opublikowano

Niezła seria po wymianie przepływki , a po programie to juz pocisk. :ON: :ON:

Opublikowano

Już dawno nie widziałem tak "starego" rocznikiem auta w tak idealnym stanie technicznym. Samochód w środku i na zewnątrz wyglada jakby miesiąc temu wyjechał z salonu. Gratuluje zakupu. Prawda jest taka, że jak stan techniczny jest ok to i po modyfikacji parametry są obiecujace. A tutaj jeden wcześniejszy właściciel jeździł na słabej (jeszcze fabrycznie oryginalnej) przepływce wiec nawet gdyby bardzo chciał ciężko by mu było zajeździć motor :wink4:

Pozdrawiam

Opublikowano

piekny wynik :good:,szczegolnie moment powala :evil:

Opublikowano

Widziałem wczoraj wykres już o 18.00. Gratuluję udanego moda a Witkowi roboty :notworthy:

Opublikowano

A tutaj jeden wcześniejszy właściciel jeździł na słabej (jeszcze fabrycznie oryginalnej) przepływce wiec nawet gdyby bardzo chciał ciężko by mu było zajeździć motor :wink4:

ta część wypowiedzi odnośi dię do zwalonej przepływki czy też fabrycznie w AJM ona jest słaba?

Opublikowano

fajna seria po wymianie przeplywki

po chipie kox

:good:

Opublikowano

A tutaj jeden wcześniejszy właściciel jeździł na słabej (jeszcze fabrycznie oryginalnej) przepływce wiec nawet gdyby bardzo chciał ciężko by mu było zajeździć motor :wink4:

ta część wypowiedzi odnośi dię do zwalonej przepływki czy też fabrycznie w AJM ona jest słaba?

Przepływki seryjnie (fabryczne) nie mogą być słabe, muszą być na tyle dobre aby motor osiagał moc znamionową.

Pozdrawiam

Opublikowano

Program profi robota a autko faktycznie stan idealny miałem okazje osobiście ocenić :)

Opublikowano

ładnie ... sama wymiana lmm to jak czips ... wrazenia z przyrostu 60 PS i 60 niutona musza powodowac banan na twarzy ... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no teraz to tak wygladam :> jak jade.