Ksawek Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam, W ostatnim czasie zmieniłem wtryskiwacze, posiadam stary komplet i z tego co się orientuję to dwa z nich lekko kulały. Poszukuję firmy, której dostarczę cały komplet, który zostanie sprawdzony i zregenerowany. Oczywiście w rozsądnej cenie i solidnie. Może polecacie jakąś firmę? Silnik 2,5 TDI 99 rok.
KrzysiekA4 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Znajdź regionalnego o dobrej renomie i powinno być ok:wink:.Te wtryski nie są jakieś mega specjalne że musisz szukać jednego specjalisty w PL
Ksawek Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Nie mam nikogo w okolicy, podzwoniłem do 100 km to tych nie robią :/ nie musi być najlepszy.. aby ktoś się tym zajmował
KrzysiekA4 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Rozumiem że chcesz namiar??jakie woj. czy to obojętne??Mój mechanik ma pompiarza i zajmuję się wtryskami posiada odpowiednie maszyny i z tego co mi powiedział za się na tym i terminy ma więc myślę że żadnych buli nie robi jak ma ruch:wink: woj małopolskie.Może ktoś bliżej pomoże koledze:wink:.
Ksawek Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 No chętnie wezmę namiar województwo obojętne
kaju Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Jeśli temat aktualny, to uderz do użytkownika cwiara - powołaj się na mnie.
Ksawek Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 ok koledzy dziekuje jutro bede rozpoczynal kontakt bo nie mialem zupelnie czasu ... pozdrowienia serdeczne
Rekomendowane odpowiedzi