Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHL] Moja zielona żaba:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wkoncu postanowilem cos i ja wkleic i cosik pokazac.A wiec autko mam od stycznia i jak narazie nienarzekam (odpukac oby tak dalej).Planuje jeszcze pare rzeczy w niej zmienic przedewszystkim obnizyc bo troche mnie ten zawias w oczy razi :kwasny:Z modów ktore do tej pory zrobiłem to:

- wymiana przednich lamp na zespolone soczewkowe

- biale boczne kierunki

- felgi od rs6 17 cali opony 225/45/17

A wiec milego ogladania.Wszystkie komentarze mile widziane.pozdro

dsc04650md9.jpg

dsc04652fp5.jpgdsc04654wl7.jpg

dsc04655xp2.jpgdsc04657zo0.jpg

dsc04661ia9.jpgdsc04662uh7.jpg

dsc04666zc0.jpgdsc04667lb3.jpg

dsc04668pj1.jpgdsc04671jw4.jpg

dsc04672sv1.jpgdsc04673eb9.jpg

dsc04674rw9.jpgdsc04675xy2.jpg

dsc04676jx4.jpgdsc04677qd4.jpg

dsc04707rg3.jpg

Opublikowano

Ladna zaba.. :good:

Opublikowano

Witam naprawde ładne autko

:good: szkoda że w tak ubogej wersji. Co do felgi nie mam zastrzeżeń strzał w dziesiątkie po prostu SUPER :cool1:

Opublikowano

Zawias w dół .. :)

Opublikowano

HID, grill poliftowy, tylne lampki poliftowe, oraz zdjecie oznaczenia silnika z tylu.. :good:

To tak juz, aby uwienczyc dzielo.. :good:

Opublikowano

HID, grill poliftowy, tylne lampki poliftowe, oraz zdjecie oznaczenia silnika z tylu.. :good:

To tak juz, aby uwienczyc dzielo.. :good:

Się zgadzam się z tym panem :decayed: Ładne autko pierwsze zmiany baaaardzo korzystne :good: Zrób jeszcze to co ykk powiedział i będzie super :wink4: Szkoda że te felgi to 17'' :gwizdanie: ten wzór idealnie wygląda w 18''-19'' :cool1: A co do grilla... to może sama ramka w kolor czarny? :kox: Tak jak ja zrobiłem :gwizdanie: A i zmień żarówki w kierunkach, w lampach przednich na chromowane :tongue4:

Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje. A czy scinałeś przednie błotniki w miejscu pod kierunkowksazami aby założyć nowe lampy? PS:proponuje jeszcze chromowane obramówki szyb...pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje. A czy scinałeś przednie błotniki w miejscu pod kierunkowksazami aby założyć nowe lampy? PS:proponuje jeszcze chromowane obramówki szyb...pozdrawiam

Musiał ścinać bo inaczej nie wejdą :wink4:

Opublikowano

błotniki oczywiscie musialem scinac a o chromowanych obramowkach tez mysle :wink4:

Opublikowano

Codziennie widzę to auto na żywo :D i "nawet" :decayed: mi się podoba hehe :tongue4:

Acha i w zmianach dopisz że masz przestawione na automatyczne zamykanie drzwi :> :thumbup:

Pozdrawiam :>

P.S.

Jak to robisz że jest cały czas czysta?? Ja sie staram ale coś szybko mi się :a4fan: brudzi.