Maniu. Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Te co mam jeszcze sezon wytrzymają, jedynie je odświeżę, a na przyszły wrzuci się coś większego. Bida w temacie, na przedniej oponie wywaliło bąbel i kasa odłożona na glebę poszła na opony, jutro może dojdzie przesyłka i lecimy do wulkanizatora. Po świętach heble się ogarnie i na razie będę się tak turlał. Kilka aktualnych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 złapane w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A co Ty masz tam za zawiechę? 1BE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dokładnie tak, 1be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 ogarnales fotel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 ogarnales fotel? Jeszcze nie, nawet nie wiem jak się do tego zabrać...ale teraz w tygodniu będę miał więcej czasu to ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Zacnie wygląda na tych nowych fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Oponki kupione, cena całkiem dobra (420pln para), zobaczymy jak będą się sprawować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To bardzo dobra cena:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Na allegro jest jeszcze +170 par jakby ktoś był chętny to podrzucę link na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Maniu furka na duży plus sam myślę o malowaniu grilla tylko nie wiem jaki kolor Edytowane 30 Marca 2015 przez BF10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dzięki Przy ciemnych autkach fajnie wygląda ramka pomalowana na czarno + srebrny znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 tak też myślałem, myślałem też o białym znaczku, bądź wsio w czerń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Musisz poeksperymentować, znaczek zawsze można prysnąć w inny kolor, ile to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 no chwila wsio w czerń, znaczek z tyłu też .. chyba to wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja tam nie jestem zwolennikiem czarnego znaczka z przodu, moim zdaniem wszystko się zlewa i wcale dobrze nie wygląda, Ale srebrny znaczek i czarna ramka, miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 dokładnie, musi być zachowany jakiś kontrast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A tak z ciekawości ile poszło kasiuty na 21letnie auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi