windu83 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Jest taki temat własnie wyblakniętej skórzanej kierownicy w mojej B6, prawie cała obręcz jest miejscami lekko brązowa, a oryginalna skóra jest czarna, nie za fajnie to wygląda w słońcu. Sama skóra nie jest nigdzie poszarpana ani przetarta tylko te wyblaknięcia. Czy jest jakaś możliwość jej renowacji bez konieczności ponownego szycia?
Robero321 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Są specjalne zestawy do koloryzowania skór RENOWACJA FARBA LAKIER DO SKÓR KIEROWNIC TAPICERKI (4396839601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Reggi Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 prawie cała obręcz jest miejscami lekko brązowa Bo masz nawalone kilometrów i jest już po prostu przetarta. Są specjalne zestawy do koloryzowania skór RENOWACJA FARBA LAKIER DO SKÓR KIEROWNIC TAPICERKI (4396839601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Szkoda roboty bo to i tak wszystko zostanie później na rękach.
windu83 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Moje autko ma zaledwie 250 tyś najechane No chciałem się zapytać was o opinie, tak coś czułem że jak zrobi się ciepło to farbę rękoma będę zacierał. Potem murzyńskie palce
_Bumier_ Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 A nie lepiej będzie Ci kupić nową kiere bądź używaną ale w ładnym stanie ? Wydaje mi się że to lepsze rozwiązanie . Jakoś nie mam przekonania co do tych " takich kosmetyków " które zdziałają cuda , pewnie efekt jest ale dosłownie na chwile
Kamyk Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Moje autko ma zaledwie 250 tyś najechane No chciałem się zapytać was o opinie, tak coś czułem że jak zrobi się ciepło to farbę rękoma będę zacierał. Potem murzyńskie palce no bedziesz wycieral czy tam wycierala odpusc sobie - nie tedy droga
_Bumier_ Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Nowa kiera aż strasznie dużo nie kosztuje do b6
adbur Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Dlaczego np. nie dasz do ponownego obszycia, koszt pewnie ~300zł i spokój na następne 250 000 kilometrów? Sent from my iPhone using Tapatalk
Reggi Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 A nie lepiej będzie Ci kupić nową kiere bądź używaną ale w ładnym stanie ? Wydaje mi się że to lepsze rozwiązanie . Jakoś nie mam przekonania co do tych " takich kosmetyków " które zdziałają cuda , pewnie efekt jest ale dosłownie na chwile Kupisz używaną w " ładnym" stanie za 100 zł i za pół roku/ rok będziesz miał to samo. Lepiej za 140 zł oddać do obszycia. Działam w tym fachu i wiem, że połowa klientów przed decyzją o obszyciu próbowała tapetować je jakimiś mazidłami..kasa w błoto, ręka czarna i kupę nerwów. Profi regeneracja w firmie kosztuje tyle samo lub więcej co nowa skóra. Dla mnie logika bardzo prosta.
tekilus Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 zgadzam się z przedmówcą, sam mi obszył i jest miła w dotyku, ręka się nie poci i wygląda jak nowa - oryginalna
Rekomendowane odpowiedzi