kmiot89 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Witam, na forum jestem już od ok 2 miesięcy i w końcu postanowiłem się pokazać W połowie maja wpadła mi w ręce a4 b6 1.8t 163ps Avant w dosyć okazyjnej cenie i dobrym wyposażeniem. A w wyposażeniu m.in: Pakiet S-LINE Klimatronic Navigation Plus + zmieniarka na 6cd Bose Czujniki tyl Elektr. ustawianie ledzwia Podlokietnik przod + tyl Kubelkowe pol skorzane siedzenia z wysuwanym podudziem Kolorowy FIS Grzanie siodel Pakiet swietlny Skorzana 3ramienna kierownica 6x Airbag Esp Asr Abs Sportowe zawieszenie S-LINE Domykanie i otwieranie szyb z pilota Grzane, elekt. lusterka 4x el. szyby Alu 17" 235/45 Alu 16" 205/55 (zima) Przednia szyby Fotochromowa Czarne szyby Wycieraczki szyb z b7 Oświetlenie LED wewnętrzne i zewnętrzne Auto kupiłem niestety jako "popsute" , świecił się CHECK i szarpało przy dodawaniu gazu... Bardzo uciążliwe było to na ciepłym silniku.. VAG pokazywał bardzo dużo błędów takich jak np: Czujnik położenia walka rozrządu, Wiązka czujników walka, Położenia walka korbowego itd. błędów było bez końca. Ale po zjechaniu do polski mój mechanik odnalazł usterkę Po wymianie spalonego bezpiecznika od ECU, auto obudziło się błędy poznikały ale do wymiany została cewka na 2 cylindrze i w końcu zaczęło jeździć przy okazji do wymiany poszedł rozrząd.. nastawnik walków + łańcuch, olej, filtry. Fotek niestety lepszej jakości nie mam, ale z czasem wszystko się zmieni. W planach na przyszłość: Tempomat Większe końcówki wydechu Lato czarne kolo Ledy zew. (zrobione) i wew. auta (zrobione) Uporanie sie z BOSE... (zrobione) Moze coś jeszcze Edytowane 20 Listopada 2014 przez kmiot89
zlocio Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Ładne auto z bogatym wyposażeniem pogratulowac zakupu....
karol18183 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 pierwsze co to wywal ta navi do smietnika i kupuj rns-e najlepiej leda całkiem inna bajka niz to co masz
Armi Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Może nie do śmietnika ale zmiana na RNS-E wskazana. Fajna sztuka Ci się trafiła:naughty:
karol18183 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Może nie do śmietnika ale zmiana na RNS-E wskazana.Fajna sztuka Ci się trafiła:naughty: do smietnika w "":naughty:
kmiot89 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 navi jak narazie mi nie przeszkadza. ale myślałem już nad rns e
bocian_81 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zamiast 15 setek wydawać na nowe radio lepiej zająć się mechaniką i zrobić połowę zaplanowanych modów w tej cenie
kmiot89 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2014 a wiec w piątek przyszedł mechanizm szyby pasażera wiec odrazu został wymieniony sobotę spędziłem na pucowaniu auta po umyciu.. po malej regeneracji lakieru, woskowaniu itd Efekt koncowy, wyszlo dobrze doszły tez Ledy na postoje i na tablice rejestracyjna i co najwalniejsze audi dostała swoje małe mieszkanko
kmiot89 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Witam, po jakimś czasie nieobecności w audi zaszło parę zmian Na pierwszy ogień poszły hamulce wybór padł na ATE PD + klocki Ceramiczne - mimo rożnych opinii rożnych ludzi, jestem zadowolony z hamulców nie dostrzegam różnicy w "głośności" hamulca, lecz w klejeniu i hamowaniu auta ogromna.. przerabiałem BREMBO, i mogę stwierdzić ze ATE robi robotę Potem przyszedł czas na dołożenie reszty LED.. Ledy były już wcześniej ale nie było czasu na focenie Doszedł tez moduł LED na tablice I nadszedl czas na Pakiet Zimowy... :facepalm: :facepalm: Alu 7j 16" et 43... Nadeszła tez na nudna sobotę wiec w ruch poszła żółta folia, suszarka do włosów i browarki Zaczęło się od demontażu halogenów No i efekt: Przed i Po Mały bajer z odwiedzin na torze Edytowane 20 Listopada 2014 przez kmiot89
Rekomendowane odpowiedzi