dracus6662 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Panowie mnie zaraz uuj spali ze 2 miechy temu czekała mnie wymiana tylniego zderzaka bo przy cofaniu rozkwasiłem delikatnie przez uszkodzony czujnik i nie chciałem żadnych napraw stwierdziłem że załoze nowy i dam do pomalowania wyniosło mnie to razem 300e ostatnio znowu ku....wa czujnik ale z drugiej mańki nie inaczej jak zderzak obtarty delikatnie znowu ta holandia mnie wykończy pytanie mam czy czujniki są zamienne między sobą ja mam czujnik parkowania audi a4 b6 4B0919275B i zawsze na pech zdycha ten srodkowy a nie z brzegu:facepalm:
nedwed Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 zalezy, bo w b6 przewaznie masz czujniki ktore maja w srodku prostokat, natomiast w b7 są całe okragle wiec raczej nie sa zamienne
dracus6662 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 dokładnie moje maja taki prostokat czyli n ie są zamienne:kwasny: a wazne czy na końcu jest literka lub nie a cały nr taki sam? ja z tymi czujnikami świra dostane:kox:
Kosa-00 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 ja mam jeden okrągły i dziabie bez problemu tylko tyle ze jest inny na zewnątrz ewentualnie wtyk jest pod kontem lub prosty.
nitroo Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 A o czym świadczy wtyk? Bo mam 3 pod kątem i jeden prosty Wszystkie okrągłe Czekają na montaż... Cały zestaw z B7 chyba podejdzie do B6?
dracus6662 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 no to w końcu Panowie jak to jest? okrągły czy z prostokątnym środkiem bedą gadac? tyle że inaczej wyglada i pod innym katem wtyczka /???
Kosa-00 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 no to w końcu Panowie jak to jest? okrągły czy z prostokątnym środkiem bedą gadac? tyle że inaczej wyglada i pod innym katem wtyczka /??? w b6 są pod kontem ja zamontowałem jeden prosty zmieścił się bez problemu wszystko będzie działało wszystkie czujniki z grupy vag są takie same różnią się literką a co za tym idzie kont wtyczki.
ogar Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam.Panowie jaki jest numer OE czujnika tył do auta z opisu
Rekomendowane odpowiedzi