Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy czujniki parkowania są zamienne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mnie zaraz uuj spali ze 2 miechy temu czekała mnie wymiana tylniego zderzaka bo przy cofaniu rozkwasiłem delikatnie przez uszkodzony czujnik i nie chciałem żadnych napraw stwierdziłem że załoze nowy i dam do pomalowania wyniosło mnie to razem 300e ostatnio znowu ku....wa czujnik ale z drugiej mańki nie inaczej jak zderzak obtarty delikatnie znowu :facepalm: ta holandia mnie wykończy pytanie mam czy czujniki są zamienne między sobą ja mam czujnik parkowania audi a4 b6 4B0919275B i zawsze na pech zdycha ten srodkowy a nie z brzegu:facepalm:

Opublikowano

zalezy, bo w b6 przewaznie masz czujniki ktore maja w srodku prostokat, natomiast w b7 są całe okragle wiec raczej nie sa zamienne

Opublikowano

dokładnie moje maja taki prostokat czyli n ie są zamienne:kwasny:

a wazne czy na końcu jest literka lub nie a cały nr taki sam?

ja z tymi czujnikami świra dostane:kox:

Opublikowano

ja mam jeden okrągły i dziabie bez problemu

tylko tyle ze jest inny na zewnątrz ewentualnie wtyk jest pod kontem lub prosty.

Opublikowano

A o czym świadczy wtyk? Bo mam 3 pod kątem i jeden prosty :) Wszystkie okrągłe :decayed: Czekają na montaż... Cały zestaw z B7 chyba podejdzie do B6?

Opublikowano

no to w końcu Panowie jak to jest? okrągły czy z prostokątnym środkiem bedą gadac? tyle że inaczej wyglada i pod innym katem wtyczka /???

Opublikowano
no to w końcu Panowie jak to jest? okrągły czy z prostokątnym środkiem bedą gadac? tyle że inaczej wyglada i pod innym katem wtyczka /???

w b6 są pod kontem

ja zamontowałem jeden prosty zmieścił się bez problemu

wszystko będzie działało wszystkie czujniki z grupy vag są takie same

różnią się literką a co za tym idzie kont wtyczki.

Opublikowano

Witam.Panowie jaki jest numer OE czujnika tył do auta z opisu