dliwski Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Kupiłem A4 bez gaśnicy i zastanawiam się gdzie ją włożyć po zakupie. Nigdzie nie widzę uchwytów. Gdzie powinna być fabrycznie?
jospethe Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja przykręciłem gaśnicę do boczku w bagażniku.
misiek95 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 dobre pytanie, też sie zastanawiałem tyle że ty masz sedana. Ja swoją owinąłem w szmate żeby nie latała i włożyłem w jeden z boczków bagażnika
fatboy Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Kupiłem A4 bez gaśnicy i zastanawiam się gdzie ją włożyć po zakupie. Nigdzie nie widzę uchwytów. Gdzie powinna być fabrycznie? fabryka nie wyposaża w gaśnice, powinna być "pod ręką " w razie wu ale przeważnie wozi się ją w bagażniku ja też mam owiniętą w szmate i wsadzoną w boczek
dliwski Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 a ten boczek w bagażniku to nie jest tylko w avancie?
fatboy Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 pewnie tak ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- widzialem tez uchwyt przykręcony przy fotelu pasażera do tunelu środkowego fakt że pod ręką ale wygląd sredni:thumbdown:
Fenrir Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 W sedanie w bagażniku po lewej stronie pod wykładziną jest taka mała wnęka na gaśnicę z takim plastikiem który ma ją trzymać od góry, chyba że to nie miejsce na gaśnicę, ale u mnie cały czas leżała tam
dliwski Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 ja tam trzymam lewarek ale może jest to jakaś myśl, lewarek łatwo gdzieś upakować a gaśnica jak się*tam zmieści to super
danio8001 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 ja tam trzymam lewarek ale może jest to jakaś myśl, lewarek łatwo gdzieś upakować a gaśnica jak się*tam zmieści to super :hi:lewarek morzna zawsze w koło zapasowe wsadzidz jesli jest orginal no chyba że ma tam ktoś butlę z gazem heee:grin: to jest lipa a co do gasnicy to jak kolega wspominał ja mam w boczku schowane
dliwski Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 w takim razie tak zrobię jak tylko kupię gaśnicę serdeczne dzięki Panowie! dziś w nocy jadę w trasę, mam nadzieję że auto nie zawiedzie
darek995 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 U mnie tak samo gaśnica w boczku po lewej stronie, a mam sedana )
dliwski Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 mógłbyś wrzucić foto? bo wydaje mi się, że u mnie nie ma żadnych boczków, ale może czegoś*nie widzę
Kowi87 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 u mnie siedzi w prawym boczku(stojać przodem do bagażnika) i ma normalny uchwyt z tego co pamietam
Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 fabryka nie wyposaża w gaśnice, powinna być "pod ręką " fabryka bardzo wyposaza w gasnice - ja otrzymalem jest umiejscowiona w srednim miejscu, w nogach pasazera, na prawo od kierowcy ale jest pod reka, bo chyba o to chodzi ?
kielbu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja zakupiłem na allegro takie mocowanie na rzep, http://sklep.autosiatki.pl/produkt/szczegoly/3158/uchwyt_gasnicy___standard/akcesoria_motoryzacyjne i umieściłem w schowku w bagażniku po lewej stronie, nic nie lata itp
fatboy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 fabryka nie wyposaża w gaśnice, powinna być "pod ręką " fabryka bardzo wyposaza w gasnice - ja otrzymalem jest umiejscowiona w srednim miejscu, w nogach pasazera, na prawo od kierowcy ale jest pod reka, bo chyba o to chodzi ? prędzej salon niż fabryka
eXik Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ja w Sedanie mam w bagażniku po prawej stronie tam gdzie lewarek i klucz nawet jest miejsce na to
dliwski Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 po kilku próbach najlepszym dla mnie rozwiązaniem okazało się wsadzenie lewarka do bagażnika po lewej a gaśnica siedzi pod siedzeniem pasażera - weszła od tyłu i wcale się nie rusza, wyjąć można tylko pod konkretnym kątem - jest ok
Rekomendowane odpowiedzi