wladi Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam serdecznie, a jak mozna namierzyc kolege tommika ??? jakos wsrod urzydkownikow go nie widze :/ Pozdrawiam Tomnik
budynx Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 witam serdecznie, potrzebuje info na temat pakietu oświetlenia wewnętrznego (schowek, oświetlenie nóg, drzwi: białe + czerwone lampki) w mojej audi nie mam takiego pakietu i planuje to zrobić samemu. czy jest może ktoś na forum kto już ten temat przerabiał i dał by mi jakieś wskazówki, gdzie można takie lampki dostać no i jak to podłączyć, jak myślicie jest to trudna operacja? dzięki i pozdrawiam wszystkich OOOO
sebulba Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 witam serdecznie, potrzebuje info na temat pakietu oświetlenia wewnętrznego (schowek, oświetlenie nóg, drzwi: białe + czerwone lampki) w mojej audi nie mam takiego pakietu i planuje to zrobić samemu. czy jest może ktoś na forum kto już ten temat przerabiał i dał by mi jakieś wskazówki, gdzie można takie lampki dostać no i jak to podłączyć, jak myślicie jest to trudna operacja? dzięki i pozdrawiam wszystkich OOOO wszystko jest tu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/181375-montaz-pakietu-wewnetrznego-qq1-oswietlenia-przestrzeni-nog-kratek-schowka/
budynx Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Boras27 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Możecie mi podać nazwy (modele) zarówek występujących w audi a 4 b8 2009. Podsufitka tył przód schowek , bagażnik, drzwi oświetlenie nóg ... ?? Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Boras27
bziku Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Czy ktoś modyfikował oświetlenie klamek wewnętrznych - praktycznie w ogóle tego oświetlenia nie widać...? Edytowane 19 Grudnia 2014 przez bziku
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Czy ktoś modyfikował oświetlenie klamek wewnętrznych - praktycznie w ogóle tego oświetlenia nie widać... Marcino87 robił na biało
andynl Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja u siebie modyfikowałem i świecą jaśniej
demas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja u siebie modyfikowałem i świecą jaśniej Mógłbyś jakieś fotki wrzucić?
andynl Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja u siebie modyfikowałem i świecą jaśniej Mógłbyś jakieś fotki wrzucić? W moim wątku post 12 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/263667-all-b8-andyjowa-deep-zee-blauw-perelka/
bramkerV6 Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Witam. Odgrzewam troszke temat. Zamontowałem z przodu w lampkach odpowiednie zarowki LED i mam mały problem otóż te lampki C10W swieca prawidłowo, ale jak włożę żarówki t5w to po wyjeciu kluczyka zaczyna sie cyrk bo nie swieci a przy przekreconym kluczyku a nie wlączonej lampce czytania widac jak sie wszystkie lekko swieca (Zarzą) miał ktos kiedyś takie komiksy? Jak temu zaradzic? Troche to niefajnie wygglada bo natenczas az nie znajde rozwiazania jezdze z c10W LED a lampki do czytania sa standardowe i robi mi sie dyskoteka z roznymi kolorami swiatla
andynl Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Zamontowałem z przodu w lampkach odpowiednie zarowki LED No więc chyba jednak niezbyt odpowiednie zamontowałeś, poszukaj lepszych ledów, kolega Tomnik sprzedaje i chłopaki chwalą
Kaju77 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Zamontowałem z przodu w lampkach odpowiednie zarowki LED No więc chyba jednak niezbyt odpowiednie zamontowałeś, poszukaj lepszych ledów, kolega Tomnik sprzedaje i chłopaki chwalą Dokładnie...żadnej "chininy" parę groszy więcej za moduły od Tomnika i pełna satysfakcja. U mnie świecą juz od ponad roku i no problemo[emoji108]
bramkerV6 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Zamontowałem z przodu w lampkach odpowiednie zarowki LED No więc chyba jednak niezbyt odpowiednie zamontowałeś, poszukaj lepszych ledów, kolega Tomnik sprzedaje i chłopaki chwalą Dokładnie...żadnej "chininy" parę groszy więcej za moduły od Tomnika i pełna satysfakcja. U mnie świecą juz od ponad roku i no problemo[emoji108] Tak zrobie... Człowiek chce oszczędzić a i tak jest w plecy...
andynl Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Jeszcze nikt sobie tyłka szkłem nie podtarł tanie buble zwykle daja takie efekty że się żarzą
main Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Jeszcze nikt sobie tyłka szkłem nie podtarł tanie buble zwykle daja takie efekty że się żarzą co racja to racja. ja w motoryzacyjnym kupiłem firmy nie pamiętam, ale świecą coś koło roku i nic się z nimi nie dzieje
individualized Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 ja sam sobie dosztukowałem zestaw na allegro, wszystkie żarówki z can bus. Jeżdże pół roku żadnych problemów ani błędów - koszt około 120 zł - wszystko włacznie z tablicą rejestracyjną
lexiu Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Wyszło ori podświetlenie progowe z pierścieniami. Polskiej ceny jeszcze nie ma. Zrzut z ETKI:
proximpuh Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Darku, przymierzasz sie ? [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi