Opublikowano 7 Października 201412 l Autor dystanse już pomierzone. 10mm na strone z tyłu i będzie gites Tutaj troszke lepsze porównanie bo zawias sie troszke ułożył i wyciągnąłem graty z bagażnika
Opublikowano 7 Października 201412 l Ty , felga w planie większa jest do zawiasu? Edytowane 7 Października 201412 l przez dziadek
Opublikowano 7 Października 201412 l Autor obiecałem sobie że nie będę inwestował w to auto i będe wymieniał tylko to co naprawde potrzebne więc jak narazie nie planuje grubych modów... no chyba że nie wytrzymam to wtedy wpadnie jakieś koło... z drugiej strony bardzo podoba mi się ten wzór felgi. pasuje do tego golfika. to auto ma szybko jezdzić i to jest priorytetem i w miare wyglądać, a nie na odwrót Edytowane 7 Października 201412 l przez siemian
Opublikowano 8 Października 201412 l bardzo mi się podoba ten golfik! ostatnio patrzyłem na VII GTI i nowego można kupić za całkiem niezłe pieniądze.. 130 tys brutto to nie tak źle jak na GTI z pakietem Performance. GTD kosztuje tyle samo Edytowane 8 Października 201412 l przez jedrekx
Opublikowano 8 Października 201412 l Pięknie się odpycha! ~12s 100-200 robi robotę. Ostatnio zacząłem się zastanawiać do czego jest i potrzebny taki kloc jak mam.
Opublikowano 8 Października 201412 l Myślałeś na czerwonymi lusterkami? Co do felgi to może jakieś lekkie OZety ci się trafią ;P Edytowane 8 Października 201412 l przez Czary
Opublikowano 8 Października 201412 l Autor nie podobaja mi się czerwone lusterka. wyglądają jak uszy u psa Dzisiaj założyłem dystanse i cyknąłem pare fotek. Teraz przód wygląda tak: tył tak: A ogólnie autko tak się prezentuje:
Opublikowano 8 Października 201412 l KOCUR, ale jeszcze przednie szyby musisz przyciemnic. A najlepiej sciagnac tył i dac najjaśniejsza folie na wszystkie szyby...
Opublikowano 8 Października 201412 l Autor KOCUR, ale jeszcze przednie szyby musisz przyciemnic. A najlepiej sciagnac tył i dac najjaśniejsza folie na wszystkie szyby... panowie spokojnie własnie taki jest plan tylko nie wszystko na raz
Opublikowano 8 Października 201412 l KOCUR, ale jeszcze przednie szyby musisz przyciemnic. A najlepiej sciagnac tył i dac najjaśniejsza folie na wszystkie szyby... panowie spokojnie własnie taki jest plan tylko nie wszystko na raz Nie wszystko na raz?!? To przecież nie jak Ty
Opublikowano 8 Października 201412 l Wygląda jak karawan pogrzebowy przez te tylne zaswinione szyby. e tam karawan teraz bez przyciemnianych szyb jeździ, uwierz znam się na tym ciekawe jak ta fela wyglądała by na b6
Opublikowano 8 Października 201412 l Wszystko dobrze tylko ten napęd ;/ jak wyrezasz w tym 4x4 to bedzie git. Nie wiem po co oni robią samochody 200PS + bez 4x4
Opublikowano 9 Października 201412 l Autor bo widocznie nie jechałeś autem benzynowym 200PS + bez 4x4. Jeśli jest sucho to z trakcją nie ma tragedii
Opublikowano 9 Października 201412 l Wszystko dobrze tylko ten napęd ;/ jak wyrezasz w tym 4x4 to bedzie git. Nie wiem po co oni robią samochody 200PS + bez 4x4 jakoś Focus RS też jest FWD..
Opublikowano 9 Października 201412 l Autor Dev wiadomo nie ulega wątpliwości że napęd 4x4 to 4x4. Ale jak się nie ma co się lubi... Trafiło się takie autko to takie jest chodzi mi o to że nie ma tragedii. Spodziewalem się dużo gorszej trakcji i ogólnie jestem miło zaskoczony
Opublikowano 9 Października 201412 l Wszystko dobrze tylko ten napęd ;/ jak wyrezasz w tym 4x4 to bedzie git. Nie wiem po co oni robią samochody 200PS + bez 4x4 jakoś Focus RS też jest FWD.. Nie patrz na Focusa RS. Tam jest szpera