kozak21.12 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam serdecznie Ostatnio miałem przygodę parkingową.. Na parkingu sklepowym miałem przygodę , mianowicie gościu cofał i przetarł mi lewy tylny zderzak Tak to wygląda A tu kosztorys http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a60e4150d5cd36c.html
jugo Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 roboczo godzina powinna byc 90 zł a materiał obniżyli do 67 proc. Więc przy takiej szkodzie to jest niewiele
C. Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jeden element (zderzak) do malowania. W moim mieście dobry lakiernik bierze 400 zł za element.
Robero321 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 az się chce powiedzieć że glupie pytanie zadałeś moze nie głupie a nie właściwe. Kolego zapamiętaj wycene zawsze ale to zawsze będziesz mial zanizoną. Ci pseudo rzeczoznawcy ktorzy przyjzdzają na oględziny i wyceniają szkodę są od tego żeby cię oskubać z należnego odszkodowania. Oni mają płacone za to żeby Cię oskubać i są od tego jak d.pa od srania.....Wracając do pytania powinienwś zadać raczej jak bardzo zanizyli Ci wycene bo zanizają zawsze i bezprawnie kwestia jak dużo urwali
LustForPower Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Za duzo sie tu nie idzie zrobic, jakies 200- 500 zł. Zatem odwolywuj sie na stawke i tak jak napisal kolega na materialy.... najwyzej zaproponuj im ugode zeby nie isc do sadu i tyle moze cos ci posypia wiecej , no masz tez drugie wyjscie oddac auto na bezgotowke i wziasc sobie z policy oc sprawcy auto zastepcze na czas naprawy
Rekomendowane odpowiedzi