Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Chełmskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no dokładnie :decayed: wbijaj na spocisza jutro :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

będe będe

---------- Post dopisany 21-06-2012 at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany 07-06-2012 at 02:16 ----------

chyba dzis nici ze spocika bo deszcz będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

e tam nici :wink: bedzie gita :decayed: na pewno ludzie przyjada :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, wlasnie siedze sobie w lazurowyn dworze w sztutowie, wychodze przed hotel a tam czarne b7 avant z ramkami klubowymi na blachach LC. To ktos od Was? Zostawilem karte klubowa za wycieraczka:-) z charakterystycznych cech ma pekniety klosz tylnej lampy:-) pozdrawiam:-)

Opublikowano
  • Autor

eh raczej nikt do nas taki nie przyjezdza na spoty i nie uwidacznia sie na forumMozliwe ze to jakis cichy klubowicz :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ma ktos pożyczyć/sprzedać/oddać przetwornice lub zarnik H7 pod HID?

Opublikowano
ma ktos pożyczyć/sprzedać/oddać przetwornice lub zarnik H7 pod HID?
ma
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

e to mayorka ;] przywieź na spocisko to sie poszponci :decayed: chyba ze masz gdzies czas dzis/jutro jak cos zadzwon 519 18 48 28 :banan:

przetwornice juz kupilem nową za grosze ;] jutro będe ranoi grzebał wiec narazie nie trzeba nic :decayed:

---------- Post dopisany 03-09-2012 at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany 31-07-2012 at 17:58 ----------

mrogal ile chcesz za przetworniczke?

Opublikowano
e to mayorka ;] przywieź na spocisko to sie poszponci :decayed: chyba ze masz gdzies czas dzis/jutro jak cos zadzwon 519 18 48 28 :banan:

przetwornice juz kupilem nową za grosze ;] jutro będe ranoi grzebał wiec narazie nie trzeba nic :decayed:

---------- Post dopisany 03-09-2012 at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany 31-07-2012 at 17:58 ----------

mrogal ile chcesz za przetworniczke?

juz nie mam, moja od halo mi padla i sie wyprzetwornicowalo juz :thumbdown:
Opublikowano

to kiszka. ja mialem 2 stara i nowa stara nie zawsze sie załącza a nowa padła i po 30 sec wyłącza xenon. a gdzie kupowales przetworniczki ?

Opublikowano
to kiszka. ja mialem 2 stara i nowa stara nie zawsze sie załącza a nowa padła i po 30 sec wyłącza xenon. a gdzie kupowales przetworniczki ?
alledrogo
Opublikowano

dzieje się coś u Was w sobotę? :decayed: bo chętnie bym podjechał poznać ludzi, oprócz Solara bo jego już miałem okazję poznać :wink: na Moto Event East raczej nie uda mi się podjechać :kwasny:

Opublikowano
dzieje się coś u Was w sobotę? :decayed: bo chętnie bym podjechał poznać ludzi, oprócz Solara bo jego już miałem okazję poznać :wink: na Moto Event East raczej nie uda mi się podjechać :kwasny:
o ktorej bedziesz?
Opublikowano

muszę ojca zapytać o której ma spotkanie z ludźmi z liceum.. bo zawożę go z Woli Uhruskiej, od mojej babci i trochę czasu pewnie będę miał. w niedzielę planujemy powrót do Bydgoszczy więc dlatego na Moto Event pewnie nie dam rady :kwasny:

Opublikowano
muszę ojca zapytać o której ma spotkanie z ludźmi z liceum.. bo zawożę go z Woli Uhruskiej, od mojej babci i trochę czasu pewnie będę miał. w niedzielę planujemy powrót do Bydgoszczy więc dlatego na Moto Event pewnie nie dam rady :kwasny:
szkoda szkoda a ja nie wiem czy w sobote dam rade sie ogarnac, bo caly dzien bede fure ogarnial a wieczorem mam wodke
Opublikowano
  • Autor

kuzwa a mnie nie było ;/ eh jedrekx jak bedziesz leciał kiedy znowu w nasze strony to dawaj znac :decayed: bo ja moze gdzie za miesac lub troche dłuzej znowu zawitac moge u was jak bedzie okazja :hi:

Opublikowano

:siema:

znacie furę, albo kierownika...?

IMG_20120925_154807.jpg

foto na wylocie z LC w kierunku LKS