Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Chełmskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki zróbmy jakis spocik w dzien moze??;D bylem w czwartek pod tesco ale deszcz naginał i nikogo nie bylo :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

oj raczej bedzie tak Ciezko zrobic spota w dzien juz od dosc dawna mamy w czwartki spoty moze za tydzien sie uda :) no my byliśmy troche pod tesco a pozniej zwialismy do jakiego baru bo ten nieszczesny deszcz lał a byłeś tutaj od strony cmentarza ?? Widziałes moze srebrne audi na niebieskich felgach i Vw do połowy kolorowego ??

Opublikowano

niee ;D bylem od strony wejscia i od strony bidry starej i media expert. no szkoda. oby byla jakas pogoda normalna to mozna pogadac. w next czwartek będe krążył od 18:30 :decayed:. gaz zalozylem śmiga ok ale sa 2 problemy. nie pokazuje mi stanu gazu - ciągle rezerwa oraz jak jezdze to ucieka mi benzyna takjakbym jezdził na benzynie. na 10 odpalneń poszło mi jakies 7 litrów wach. z czego 2 były na zimnym silniku. troche to dziwne. jezeli ma ktos jakies sugestie to poprosze :wink:

Opublikowano
  • Autor

ze mną mozesz sie spotowac non stop jak by co :drinks::decayed: nie musisz az tak krązyc wczesnie przewaznie to ludziska zaczynaja przybywac delikatnie chwile przed 19 lub troche po... Jak jest lipna pogoda to jest nas mało troche i spadamy czasem do jakiejs barówy tak jak tej zimy było z minus 20 czesc czesc i lecimy gdzies :grin: ale z upływem czasu i lepsza pogoda to spoty pamietam były czasem od 19 godz az do 1 max 2 w nocy jak było luda :naughty: no i ten pamietny spot co było z ponad 70 aut w chełmie z grupy vag :kox: pamietasz mrogal :naughty:

Opublikowano
  • Autor

przerejestrowałeś juz fure czy mi sie wydawało ;)

Opublikowano

niee dalej na szwajacrii :decayed: będe jezdził jeszcze przez okolo 2 - 3 tygodnie

Opublikowano
  • Autor

widziałem dzis na zywca audike ładnie sie prezenci :naughty: i dajej jeszcze na blachasz szwajcarskich :decayed:

Opublikowano

plakat-751x1024.jpg

Wybiera sie ktoś z waszych stron:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

mrogal na pewno :decayed:

Opublikowano

gdzie solar widziales? ;D jutro oby byla git pogoda to widzimy sie na spociku:wink:

Opublikowano
  • Autor

a widziełem :) a nie powiem gdzie :P no mysle ze pogoda dopisze to sie stykniemy :naughty:

Opublikowano

no deszcz nie pada wiec sie juz wybieram:decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jest tu kto??

Mam pytanie, zna ktoś to auto z Chełma

http://allegro.pl/audi-a6-1-9-tdi-i2269230966.html

albo mógłby ktoś z was je obejrzeć?

Opublikowano

wojci, jezeli jutro bd mial czas to po poludniu podjade zobaczyć co w trawie piszczy :grin:

Opublikowano

będzie kto jutro? czy każdy świętuje ?:wink:

Opublikowano

Hm.....Ładne autko....jedno mnie zastanawia.....czy ten model nie powinien mieć już innych osłon silnika?.....ale mogę się mylić......I mogę w piątek podjechać go obejrzeć....jak będę w pracy)))))))

Opublikowano

niestety nikt nie odbierał telefonu mimo kilkudziesięciu prób dodzwonienia się