chopin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Ty a PW czyta a czyta czyta , dziękować :grin:
Gość Edyta Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Czym go tak wysmalcowałeś? przecież pisze ... wysmalcował = smalec dokładnie :grin: Meguiarsem pojechałem ręcznie świeci się dobrze wyszło Dzięki Edi , teraz już będę mógł godnie zaparkować koło Ciebie i nie będzie wstydu nie przesadzaj wtedy już się dobrze prezentowała
chopin Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 Czym go tak wysmalcowałeś? przecież pisze ... wysmalcował = smalec dokładnie :grin: Meguiarsem pojechałem ręcznie świeci się dobrze wyszło Dzięki Edi , teraz już będę mógł godnie zaparkować koło Ciebie i nie będzie wstydu nie przesadzaj wtedy już się dobrze prezentowała No ale teraz będzie jeszcze lepiej Rezanka ciąg dalszy Jeden z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie modów : Nowa kiera z B8 w moim kolorze BEŻ KAMUT : Udało mi się w końcu dorwać poduche w tym samym kolorze do 3-ramiennej kiery i już zamówiona , a kiera dzisiaj przyszła :banan: reszta potrzebnych rzeczy już leci od Bigmana i będzie w końcu jakoś lepiej to wyglądało
chopin Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 Teee a czemu nie s-line [emoji15] Spokojnie, kupimy w aso znaczek i nakleimy :D edit : w końcu po długich poszukiwaniach kiery , znaleźliśmy i resztę : czyli poducha w kolorze na trzyramienna :banan: i reszta potrzebna do montażu od Bigiego - Karol dzięki \
amaradaar Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 a nie trza było kupić s-line i dać do reggiego na przeróbkę michał why tell me why Spokojnie, kupimy w aso znaczek i nakleimy :D ale przetłoczenie jak zrobisz młotkiem
biggman Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 i reszta potrzebna do montażu od Bigiego - Karol dzięki Polecam się furka pięknie porezana, muszę kiedyś na żywo oblukać
chopin Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Opublikowano 16 Lutego 2015 i reszta potrzebna do montażu od Bigiego - Karol dzięki Polecam się furka pięknie porezana, muszę kiedyś na żywo oblukać u Domina jestem dosyć często więc nie będzie to trudne edit : Nowe zabawki wpadły taka drobna rzecz a cieszy
chopin Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Opublikowano 16 Lutego 2015 podrzuć linkiem do tego prosz http://allegro.pl/zestaw-bitow-klucze-torx-imbus-spline-yato-yt-0400-i5098473063.html
chopin Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Opublikowano 16 Lutego 2015 dzięki, bardzo przydatna rzecz szczególnie do zmiany kiery
chopin Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 Mały apdejcik : do mniejszego zestawu wpadł sporo większy (chyba największy zestaw YATO) i takim sposobem żadne rezanie nie będzie nam straszne bo dobry sprzęt to podstawa
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Bardzo dobra jednostka latająca mam taki od ponad roku i dla zwykłego majsterkowicza jest zayebista
tomekhxc Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 podrzuć linkiem do tego prosz http://allegro.pl/zestaw-bitow-klucze-torx-imbus-spline-yato-yt-0400-i5098473063.html tym zestawem da sie odkręcić obudowe taśmy, modułu ....
chopin Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 podrzuć linkiem do tego prosz http://allegro.pl/zestaw-bitow-klucze-torx-imbus-spline-yato-yt-0400-i5098473063.html tym zestawem da sie odkręcić obudowe taśmy, modułu .... Tak tylko jeszcze cieniutki długi torx ósemeczka i jedziesz No i owoce dzisiejszego rezanka : I EFEKT KOŃCOWY :kox:
tomekhxc Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 jeszcze Michał te deski zmien i bedzie
Rekomendowane odpowiedzi