kokoswojtek Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 to moze jak bedziesz jechal a bedziesz mial 2 miejsca to daj znac:P
rs4wagon Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 jasne,na ta chwile jedziemy we dwóch,takze blizej daty bedziemy pisac.
kokoswojtek Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 no to spoko:) ale w niedziele bedziesz jechal??
Pepe quattro Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Cześć chłopaki! Czy macie jakiegoś zaufanego mechanika w Londynie? jade dzis oglafac b6 1.8t i chcialabym sprawdzic u kogos zaufanego zanim je kupie. Pozdrawiam i pisze sie na spota!! Trzeba rozruszac ten Londyn!! Ja jestem z Brixton ale wlasciwie moge podjechac gdziekolwiek Witam czy dalej mieszkasz w londynie brixton ? Jestem z streatham hill moze jakis spocik da sie namowic ... Halo halo zyje ktos tu jesCze z londynuu
LAKI_73 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Cześć chłopaki! Czy macie jakiegoś zaufanego mechanika w Londynie? jade dzis oglafac b6 1.8t i chcialabym sprawdzic u kogos zaufanego zanim je kupie. Pozdrawiam i pisze sie na spota!! Trzeba rozruszac ten Londyn!! Ja jestem z Brixton ale wlasciwie moge podjechac gdziekolwiek Witam czy dalej mieszkasz w londynie brixton ? Jestem z streatham hill moze jakis spocik da sie namowic ... Halo halo zyje ktos tu jesCze z londynuu Hejo sa tylko pracuja mozna cos zorganizowac na szybkosci i to raczej mini spota
Pepe quattro Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Wiem jak jest sam pracuje do soboty do 17 i czasami niedziele .. Zwlaszcza przed swietami trzeba pieniazka podgonic Ale moze cos na sobote w godzinach kolo 15 albo niedziela ??? Ty widze laki z wimbledonu to drogi od siebie 15 min i tu kolezanka z brixtonu to tez pare minut. A nigdy nie bylem na zadnym spocie jeszcze wiec taki ze mnie swiezak
LAKI_73 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Wiem jak jest sam pracuje do soboty do 17 i czasami niedziele .. Zwlaszcza przed swietami trzeba pieniazka podgonic Ale moze cos na sobote w godzinach kolo 15 albo niedziela ??? Ty widze laki z wimbledonu to drogi od siebie 15 min i tu kolezanka z brixtonu to tez pare minut. A nigdy nie bylem na zadnym spocie jeszcze wiec taki ze mnie swiezak Z whetstone dokladnie ale to niedaleko moze jeszcze jedna osoba bedzie zainteresowana "wojtek wake up!!!" To albo ta sobota albo zostawiamy to po swietach bo wiekszosc pewnie w stresie zakupow bedzie:)
kokoswojtek Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 juz jestem sorki ale nie pokazaly mi sie notyfikacje ;(ja jestem za w niedziele moge zawsze:) i mi tam rybka gdzie mozna podjechac
Pepe quattro Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 no to spocik jakis po nowym roku jutro wyjeżdżam do Polski i wracam 4-5 styczen akurat autko będzie po nowych modzikach u gregora 10
Rekomendowane odpowiedzi