Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 Bfb] A4 Avant 1.8T Quattro 163Km By Czaszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

nareszcie nadszedł ten czas na zaprezentowanie mojej "aczwórki", długo szukałem w końcu znalałem. Auto polubiłem a po 6 tys i niecałych 2 miesiacach mogę stwierdzić, że jestem zadowolony z zakupu. Planów jest sporo: sline, jakieś smaczki we wnętrzu na razie idą na drugi plan, po wakacjach będzie program, intercooler co by przekroczyć 200 koni a po zimie atak na 300 przy sprzyjających warunkach.

Na razie auto dostało gwint, koło z rs6 plus bixenon z b8 i tyle musi mu wystarczyć. Karki łamie więc robi robote. Jak będę miał trochę czasu zrobie pełną polerkę i położę kwarc. Pozwole sobie zrobić mała reklame, że zajmuje się tym na codzień i jak ktoś jest z Gliwic bądź okolic to zapraszam dla klubowiczów będzie taniej.

Wracając do konkretów oto i zdjęcia wykonane z moim kumplem którego fanpage na facebooku również polecam.

aR9mn8o.jpgX9YQyVO.jpgxL6Sg9c.jpgakWrbnW.jpgcuq9lKn.jpgsWzkfrk.jpgglwz5oY.jpgzFe7hyr.jpgqSBVqfn.jpgrjKD5PH.jpgWdiCQEV.jpg

Opublikowano

Jest kosa na tych felgach, szukałem na necie fot b6 na czarnych rs6 II bo chciałem takie do siebie a tu proszę :) pozdrowienia dla kolegi bo ja też się zajmuje detailingiem ;)

Opublikowano

Oddawaj mi te fele. :slina: :slina: :slina:

Jest kosa. Bezawaryjnej!

Opublikowano

Do kalendarza z nią!

Opublikowano

Ło matko :slina: No to musze chyba zacząć działać :polew:

Opublikowano

Taka sztuka! Wrzuć jakieś fotki wnętrza i napisz co tam na wyposażeniu? :wink: Bezawaryjności!

Opublikowano

Bardzo ładna - 1.8t + Q i czego chcieć więcej :) powodzenia w modach i bezawaryjności!

Opublikowano

ahhh te koła :slina:

zapraszamy na spota na kato lub gliwice bedzie można luknąć na żywo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za pozytywne komentarze :D w srodku skóra, chromy, grzane d*py i zepsuty cup holder dlatego nie ma zdjęć środka :P ogarne i coś cykniemy, co do zlotów to ciężko z czasem ale jak akurat będzie odrobina to można się spotkać

Opublikowano

Koła konkret :kox: tylko ja się pytam gdzie są ramki klubowe?! :wink: bezawaryjności :)

Opublikowano
  • Autor

Ramki na razie sa takie a jak będe zmieniał to raczej tylko i wyłącznie na czarne ponieważ jestem sceptycznie nastawiony do roznego rodzaju naklejek podpisów haseł itp

Opublikowano

pięknie wygląda.... :banan::banan::banan::naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wleciał fmic 550x140x65 na dniach bedzie short shifter i powoli przygotowywuje sie do przyrostów mocy. Na razie takie brzydkie niepomalowane ale bedzie lepiej jak tylko znajdę chwile czasu bo cale mocowanie robiłem w czasie deszczu.

75FU2Fw.jpgzBM7cei.jpgwvPZlDg.jpguAKHLNh.jpg

A pod zderzakiem to wygląda tak:

A61aagJ.jpg

Do tego troche sie poslizgalem z racji wysypanego piasku na europie centralnej(?) polecam ogladac od 0:30 a i tak były to bardzo zapobiegawcze poslizgi bo intercooler był na tyrytytki :E

https://www.youtube.com/watch?v=UJBFMapTUwA&list=UUW8IEBkjlku3NaQRqwdLTPA&index=1

Edytowane przez Czaszy

Opublikowano

Ładna A4, będę podglądał modyfikacje. Jak zamontujesz shiftera koniecznie koniecznie napisz o odczuciach względem serii.

Opublikowano

Orurowanie masz 55mm do tego FMIC ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Tak, 55 mm. Short zamontowany za***ista sprawa tylko jeszcze musze go troche wyregulowac bo caly mechanizm za bardzo idzie w strone deski tak mi sie wydaje. Ale dzialanie jak najbardziej na duzy plus.

Pany, jaka droga jest od krakowa do rzeszowa no lecisz 200 i po chwili czujesz, że mało :E coby nie mówić turbo się trochę napracowało..

10458471_839644936079380_585942974302140

co by nie było za dużego off topa zakupiłem zderzak przód sline i heble z porsche :E hebel wleci do końca roku dokladka jak kolega znajdzie czas żeby ją pomalować razem z reszta plastikow dookoła, generalnie graty robią już dość pokaźna kupke przyszły sezon bedzie na ogniu :naughty:

Opublikowano

Jak ogarniesz to zaprezentuj. :thumbup1:

Opublikowano

U siebie tez mam schiftera (tez muszę go wyregulować ) dużo krótsze zmiany biegów, super sprawa.Ogólnie widzę że auto bedzie grube. Jakie heble dokładnie kupiłeś?Pokarz foto

Opublikowano
  • Autor

porshe cayenne przód 6 tłoczków tył 4 oczywiście na koło ;) foty nie mam bo musze je odmalować i wtedy zakupić tarcze i montować, po tej trasie stwierdzilem ze montaz chlodnicy oleju jest wiecej niz ważny po podniesieniu mocy :D

Opublikowano

Wszystko pasi p&p? Mam u siebie 320i288.Teraz myśle o zmianie na cos wiekszego.Napisz na pw jaki koszt całego zestawu z tarczami i kockami.