_Bumier_ Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Pełen pakiet ?Za dużo rzeźby, zostaje jednak przy czarnym Chodziło mi o relingi dachowe i wokół szyb
skrab Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Tak wiem o co Ci chodziło Takie tam sline kratki chrom i znaczki, tak wygląda. Edytowane 5 Września 2014 przez skrab
Love-AUDI Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 znaczki s-line a ani jednego elementu na wyposarzeniu z s-line
sysek27 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Jak już tak bardzo pragnąłeś mieć znaczki S-line to przynajmniej zrób jak fabryka przykazała i zostaw te na błotnikach a ten z grilla out
edraven Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Dobrze gadają, nie rób rzeźby ze znaczkami;) Fura dobrze wygląda i oby równie dobrze służyła Kratki z ringami gdzie zakupiłeś? :> Bo mnie też kuszą takowe, rozumiem że normalny zderzak a nie S line?
skrab Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 Dobrze gadają, nie rób rzeźby ze znaczkami;) Fura dobrze wygląda i oby równie dobrze służyła Kratki z ringami gdzie zakupiłeś? :> Bo mnie też kuszą takowe, rozumiem że normalny zderzak a nie S line? Kolega mi przytachał z Niemiec bo był po auto i takowe się trafiły ,wiem jest rzeźba ,ale podoba mi się S na grilu ,a swoja droga czemu nie wychodziły na grilu w b6 i b7 miałem. znaczki s-line a ani jednego elementu na wyposarzeniu z s-line Jeden lubi córkę ,a drugi teściową Jak już tak bardzo pragnąłeś mieć znaczki S-line to przynajmniej zrób jak fabryka przykazała i zostaw te na błotnikach a ten z grilla out Sysek pociesze się i out ,a może ktoś za..je bo tak się trzyma na słowo honoru
edraven Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 ALe jak kupić te kratki bo tez chromem tylko wychodziły pod zderzak S line, gdzieś coś mi się obiło że można rzeźbe zrobić z ringami od A5, ale nie mam pomysłu jak.
skrab Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 N aaledrogo tego też jest pełno http://allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=m&string=audi+a4+b8+kratka+chrom&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-3-default-0905 Koledzy6 co myślicie o czarnym grillu ,jak by tak machnął na czarno, czy lepiej kupić coś w czarnym kolorze?
edraven Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Jeżeli pomaluje to lakiernik zgodnie ze sztuką to będzie wszystko OK.
skrab Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 A nie lepiej kupić org możesz coś podesłać? Dziś wskoczyły ledy w DRL-ach , tak wygląda jedna lampa po zmianie , ,a jutro dalszy montaż drugiej , jak ogarnę wszystkie to zrobię w dzień Różnica jest spora.....
andynl Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) gdzieś coś mi się obiło że można rzeźbe zrobić z ringami od A5, ale nie mam pomysłu jak. Tutaj masz temat z ringami A5 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/265831-kratki-swiatel-przeciwmgielnych-s-line-z-siateczka/page-2 Edytowane 12 Września 2014 przez andynl
skrab Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Tak wygląda led w dzień Edytowane 13 Września 2014 przez skrab
dobry1 Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Znaczek w grilu jest fajnym akcentem (szczególnie w Black)
edraven Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 nice gdzie kupiłes ledy? nie ma błedów?
skrab Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Nie ma żadnych błędów ,na żywo lepiej świecą niż na zdjęciach... Jest trochę dłubanie ,ale spoko opyla się, Tu kupiłem http://allegro.pl/audi-a4-b8-zarowki-swiatla-dzienne-led-drl-p13w-i4603133165.html Edytowane 13 Września 2014 przez skrab
andynl Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Nie ma żadnych błędów ,na żywo lepiej świecą niż na zdjęciach... Jest trochę dłubanie ,ale spoko opyla się, Tu kupiłem http://allegro.pl/audi-a4-b8-zarowki-swiatla-dzienne-led-drl-p13w-i4603133165.html Ja tez kupowałem w tym sklepie ledy tylko do oświetlenia wnętrza, zero błędów ładnie swiecą.
bartasg1 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 w jedną lampę wchodzą 2 czy 4 takie żarówki?
edraven Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 dwie wchodzą. Swoją drogą mieliście kiedyś myśl żeby zmodzić taką lampę tak, żeby świecący pasek miał mniejszą szerokość. Teraz ma ok 3-3,5 cm, gdyby miał 2 cm wyglądał by dużo lepiej. Tylko jak to ładnie zrobić?
skrab Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 Trzeba by było rozpruć całą lampe i przykleić jakąś taśme na górze i dole odblasku to być może by tak szeroko nie świeciły.
edraven Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 lampe pewnie trzeba rozkleić a później skleić, więc masakreiszyn.
Rekomendowane odpowiedzi