otles Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Witam KOLEDZY Co oznacza ten komunikat http://images46.fotosik.pl/10/c18d09c677554fa1med.jpg pokazuje sie tylko gdy wlacze wsteczny
Kocky Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Sprawdź czy wszystkie żarówki świecą... a raczej które nie świecą
Hugo Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Informacja na FIS pokazuje prawy kierunkowskaz
proton2 Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Oj chyba jednak prawa postojówka z przodu.
otles Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 hmm pojde i sprawdze to bo wstaeczny jest napewnoo posojowki tylne tez ale kierunkowskazu nie sprawdzalem ale co ma do tego to ze jak wlacze wsteczny R[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 16:07_________________________________________________proton2 :gwizdanie: no niezleee idealnie wlasnie sprawdzilem i faktycznie nie świeci <prawy postój> sluchajcie tam wystarczy wykrecic te 2 glowne sruby by lampe wyjac i wymienic? dam sobei rade sam? DZIEKI CHLOPAKI ZA SZYBKA RADY CO DO TEGO KOMUNIKATU
proton2 Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 sluchajcie tam wystarczy wykrecic te 2 glowne sruby by lampe wyjac i wymienic? dam sobei rade sam? Nie tylko te górne. Jeszcze się dwie dolne odkręca, ale nie całkowicie - luzujemy je tylko. Po odkręceniu górnych i zluzowanie dolnych lampa wychodzi do przodu. Z tego co pamiętam akurat z żarówkami w prawej lampie można sobie bez problemu poradzic bez wyjmowania lampy. Wystarczy odkręcic dwa wkręty mocujące kanał wlotowy powietrza do pasa przedniego i go wyjąc. Wtedy dostęp do lampy mamy bezproblemowy.
letallec Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Z tego co pamiętam akurat z żarówkami w prawej lampie można sobie bez problemu poradzic bez wyjmowania lampy. Wystarczy odkręcic dwa wkręty mocujące kanał wlotowy powietrza do pasa przedniego i go wyjąc. Wtedy dostęp do lampy mamy bezproblemowy. Jak są xenon'y to nie trzeba wyjmować lampy, jak są bixenony, to niestety nie obejdzie się bez wyjęcia.
otles Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 kurde musze chyba ja i tak wyjac bo nie wiem tak mi paruje ze szok no az WSTYD nie wiem gdzie naprawiaja te bledy bo niby Fabrycznie to juz tak maja a jest straszna lipa zerknijcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aacb386426665a4a.html
letallec Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 no niezle paruja. Znaczy masz bixenony (lub jak kto woli to Xenony +), wiec bez wyjęcia sie nie obejdzie. Byl juz watek o parowaniu szkla w bi.
otles Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 wiem ale nic w sumei nie wynika z niego bo nie sadze ze to wina przetwornicy by odchylac klapke np a wypalac lampy raczej w piekarniku jak laik nie bede hehehe wiec nei wiem jeszce co z tym zrobie
Rekomendowane odpowiedzi