rysland Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam, jest jakaś opcja zamontowania panelu np. radio+parktronic w audi a4b5? Czy wychodziło coś takiego w tej serii czy trzeba dopasować z innych modeli?
koik Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Hej, ja mam audi z fabrycznym parktronikiem. Jeżeli masz pytania, z chęcią odpowiem :-)
Grzes A4 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 No b5 ma w opcji pdc ale tylko z tyłu no chyba ze się na rs4:-P
oyamabdg Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Koledzy podłączę się pod temat. Też chciałem zamontować sobie takie coś ori. patrzyłem jednak nikt tego nie sprzedaje. Może ktoś robił to u siebie i podpowie co kupić i jak z montażem ? Pozdrawiam
rysland Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 może być tylko tył, tylko jak to zamontować a jeszcze ważniejsze gdzie takie coś kupić ?
tezet627 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Tu macie temat o montazu czujników cofania: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/3752-all-b5-montaz-parktronica/
kanaper Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 A co do zakupu polecam poszukać na allegro jakiegoś rozbitego modelu i pisać do gościa bo osobno nikt nie wystawia czegoś takiego. Wiem bo szukałem dla siebie 1 czujnika bo ułamał sie zaczep.
davidoff82 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 A czy ktoś wie czy uniwersalne czujniki cofania da się zapodać do ori dokładki pod pdc?
zakwas1 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Mam prośbę do kogoś w temacie. Z czego składa się i co potrzeba kupić od PDC z takiego "rozbitka" Spotkaliscie sie moze z jakims FAQ o montażu ORI Pdc na którymś forum ?
mihcal25 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Ostatnio udało mi sie założyć ori PDC A4B5... Mialem do dyspozycki dokladke tylnego zderzaka z ori czujnikami, wiazka wchodzi od dołu po prawej stronie, łączy sie kostka z insalacja ktora idzie do modulu zamieszczonego pod kanapa, od niej odchodzi dwa kabelki na glosniczek zamieszczony nad wzmacnaczem, i wiazke na przod: zasilanie po zaplonie, masa, wsteczny, sygnal predkosci i diagnoze, jest jeszcze jeden pod modul haka ale ja nie mam i nie przewiduje wiec nie podlaczalem. Pelny schemat znalazlem na forum passata... Czutalem ze niektotzy podlaczali zamienniki pdc i tez dzialaly ale ori to ori...
rysland Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 Dzięki kolego ale chodzi nam dokładnie o ten panel, bo ty masz sam głośniczek a mi zależy na całym panelu czy był wypuszczany
opti Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ostatnio udało mi sie założyć ori PDC A4B5... Mialem do dyspozycki dokladke tylnego zderzaka z ori czujnikami, wiazka wchodzi od dołu po prawej stronie, łączy sie kostka z insalacja ktora idzie do modulu zamieszczonego pod kanapa, od niej odchodzi dwa kabelki na glosniczek zamieszczony nad wzmacnaczem, i wiazke na przod: zasilanie po zaplonie, masa, wsteczny, sygnal predkosci i diagnoze, jest jeszcze jeden pod modul haka ale ja nie mam i nie przewiduje wiec nie podlaczalem. Pelny schemat znalazlem na forum passata... Czutalem ze niektotzy podlaczali zamienniki pdc i tez dzialaly ale ori to ori... Możesz podać nr tego sterownika, co masz u siebie ?
gacek81 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Witam jezeli ktos zainteresowany mam komplet parktronika z sedana
Rekomendowane odpowiedzi