MATIUS Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam mam do kupienia fajną skórzaną tapicerkę w śmiesznych pieniądzach jak jest z mocowaniem tylnej Kanapy? czy jest inna bo wiem że kombi przedlift i kombi polift ma inne mocowanie kolega tak kupił i teraz kanapa wisi na pasach chciałbym uniknąć takiej sytuacji z góry dzięki za pomoc może ktoś przerabiał taki problem Przeszukałem forum ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi.. Pany pomożecie Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez MATIUS
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 nie wiem dokładnie o jakie fotki ci chodziło jak nic ci te nie pomogą to pisz ewentualnie jutro pstrykne kolejne
MATIUS Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 ok dzieki będą pasować pozsotaje problem elektrycznych ledzwi ale będziem modzić
damian111 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dołóż bezpiecznik pociąg przewody sterowanie po masie i problem rozwiazany:)
MATIUS Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2014 słaby z elektryki jestem wystarczy + i minus znaleśc podciągnąc i będzie działac? fotele Pasują pozsotaje kwestia boczków (wyciecie tapicerek i wstawienie zmaist materiałów) oraz by regulacja odcinka lędziowego działała
Mario82A4 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 słaby z elektryki jestem wystarczy + i minus znaleśc podciągnąc i będzie działac? fotele Pasują pozsotaje kwestia boczków (wyciecie tapicerek i wstawienie zmaist materiałów) oraz by regulacja odcinka lędziowego działała Ej Matius co tam rzeźbisz ?? Mam podobny problem bo znajomy ma na sprzedaż skórkę od S4 za nie duże pieniądze ale od sedana z 98 roku i nie wiem czy podejdzie do mnie . Kojaży ktoś czy da sie przełożyć obicie skórzane z oparcia tylnego sedana na oparcie od Avanta ??
MATIUS Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 ja już Mariusz nic nie porzezbie czarna sprzedana a4 zostało tylko w rodzinie brata a4 1.8 adr quattro i tam trochę modzę
Mario82A4 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 ja już Mariusz nic nie porzezbie czarna sprzedana a4 zostało tylko w rodzinie brata a4 1.8 adr quattro i tam trochę modzę To a4 które miał ?? Ja tam dalej swoje modzę , pomalutku ale zawsze coś innego
MATIUS Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 tak ta malinowa ja sam teraz szukam albo b5fl albo jakies b6 ale zobczymy jak to bedzie
Mario82A4 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 tak ta malinowa ja sam teraz szukam albo b5fl albo jakies b6 ale zobczymy jak to bed Narazie mam ważniejsze żeczy i wydatki na głowie niż auto więc narazie zostaje moje stare B5 A kojarzy ktoś czy skórka od sedana podejdzie do avanta , na pewno różni sie tylnym oparciem , tylnymi boczkami i tymi wstawkami przy oparciu tylej kanapy , ale ciekawi mnie czy da sie to jakoś przerobić , robił ktoś coś takiego ??
prezesik18 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Wie ktoś czy nieskładana kanapa z II lifta sedan podejdzie w miejsce kanapy dzielonej przedlift też sedan?
Rekomendowane odpowiedzi