Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kanapa tył Przedlift 97r sedan a polift 99r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam do kupienia fajną skórzaną tapicerkę w śmiesznych pieniądzach

jak jest z mocowaniem tylnej Kanapy? czy jest inna bo wiem że kombi przedlift i kombi polift ma inne mocowanie kolega tak kupił i teraz kanapa wisi na pasach chciałbym uniknąć takiej sytuacji

z góry dzięki za pomoc może ktoś przerabiał taki problem

Przeszukałem forum ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi..

Pany pomożecie :)

Edytowane przez MATIUS
Opublikowano

nie wiem dokładnie o jakie fotki ci chodziło jak nic ci te nie pomogą to pisz ewentualnie jutro pstrykne kolejne

q9vfvw72.jpg

ihmhb4n4.jpg

l9jllo5b.jpg

vlzfaiqi.jpg

otzmmwn8.jpg

8e6f9ge9.jpg

p565jvae.jpg

zj8vqj3m.jpg

Opublikowano

ok dzieki będą pasować pozsotaje problem elektrycznych ledzwi ale będziem modzić :)

Opublikowano

dołóż bezpiecznik pociąg przewody sterowanie po masie i problem rozwiazany:)

Opublikowano

słaby z elektryki jestem wystarczy + i minus znaleśc podciągnąc i będzie działac?

fotele Pasują :) pozsotaje kwestia boczków (wyciecie tapicerek i wstawienie zmaist materiałów) oraz by regulacja odcinka lędziowego działała

Opublikowano

słaby z elektryki jestem wystarczy + i minus znaleśc podciągnąc i będzie działac?

fotele Pasują :) pozsotaje kwestia boczków (wyciecie tapicerek i wstawienie zmaist materiałów) oraz by regulacja odcinka lędziowego działała

Ej Matius co tam rzeźbisz ?? Mam podobny problem bo znajomy ma na sprzedaż skórkę od S4 za nie duże pieniądze ale od sedana z 98 roku i nie wiem czy podejdzie do mnie :eusathink: . Kojaży ktoś czy da sie przełożyć obicie skórzane z oparcia tylnego sedana na oparcie od Avanta ??

Opublikowano

ja już Mariusz nic nie porzezbie czarna sprzedana a4 zostało tylko w rodzinie brata a4 1.8 adr quattro i tam trochę modzę :)

Opublikowano

ja już Mariusz nic nie porzezbie czarna sprzedana a4 zostało tylko w rodzinie brata a4 1.8 adr quattro i tam trochę modzę :)

To a4 które miał ?? Ja tam dalej swoje modzę , pomalutku ale zawsze coś innego

Opublikowano

tak ta malinowa :) ja sam teraz szukam albo b5fl albo jakies b6 ale zobczymy jak to bedzie

Opublikowano

tak ta malinowa :) ja sam teraz szukam albo b5fl albo jakies b6 ale zobczymy jak to bed

Narazie mam ważniejsze żeczy i wydatki na głowie niż auto więc narazie zostaje moje stare B5 :D

A kojarzy ktoś czy skórka od sedana podejdzie do avanta , na pewno różni sie tylnym oparciem , tylnymi boczkami i tymi wstawkami przy oparciu tylej kanapy , ale ciekawi mnie czy da sie to jakoś przerobić , robił ktoś coś takiego ??

Opublikowano

Wie ktoś czy nieskładana kanapa z II lifta sedan podejdzie w miejsce kanapy dzielonej przedlift też sedan?