Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] SZUKAM PRACY !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc :hi:

Nieco mnie przycisło i poszukuje pracy na sobote niedziele lub nie związanej bardzo czasowo normalnie w tygodniu. Może Ktoś cos wie gdzie mozna dorobic lub zna kogos kto szuka dobrego pracownika :kox::polew:

Przyjme wzasadzie kazda oferte na terenie krakowa :przebiegly:

Opublikowano

to jeszcze dopisz co potrafisz :wink4:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2008, 12:10_________________________________________________http://praca.money.pl/krakow,miasto,0.html?miasto=Krak%F3w

Opublikowano

Serwisuję kopiarki naprawiam faxy drukarki laserowe. Potrafie się zająć robotą że tak powiem :) Sam sobie szukam zsajęcia. Szukam wzasadzie dorywczej bez zadnych zobowiązań bez umowy (tylko dzentelmenska) :cool1:

Gdyby Ktos potrzebowal jakis serwis kopiareczki lub drukareczki laserowej jakis tonerek kardridz czy cos to po odpowiednio niskiej cenie mogę to wykonac :) Oczywiscie rachunek odpada :naughty:

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego wątku o tym samym temacie, więc pozwolę sobie kontynuować ten:)

Jestem studentem dziennym w Wyższej Szkole Informatyki, jednak mam dość dużo czasu na podjęcie pracy. Nie chcę być zależny od rodziców, ponadto uważam, że warto już teraz zdobywać doświadczenie zawodowe;)

Do rzeczy, czyli co potrafię:

- mam dość dobrą dykcję, więc telefoniczna obsługa klienta jest dobrą ofertą (posiadam doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej)

- potrafię pisać teksty dziennikarskie, wypracowania, artykuły, etc - jestem humanistą

- znam się na sprzęcie elektronicznym, specjalistycznym dj'skim, umiem doradzić, naprawić radia samochodowe oraz inną elektronikę

- elektryka samochodowa nie jest mi obca (alarmy, centralne zamki, itp)

- mechanika samochodowa - tata jest mechanikiem, nabrałem doświadczenia przy pracy w warsztacie, w dziedzinie diagnostyki komputerowej dopiero raczkuję, jednak podstawowe rzeczy zrobić umiem

- DJ - gram od dłuższego czasu, jednak nie wiązałem się z żadnym klubem na stałę

- posiadam samochód i prawo jazdy kat. B, więc mogę być kierowcą/mobilnym doradcą klienta

- tuninguje przody z b5 na b7 :kox: (nie no...raczej zasługa taty :tongue4:)

Jak zwykle się rozpisałem w moich postach, więc nie zaszkodzi, jak dopiszę jeszcze kilka zdań, bo może ktoś siedzi w temacie :decayed:

Chciałbym pracować w radiu, ale bardzo ciężko jest się dostać bez doświadczenia w innych stacjach (nikt nie chce szkolić, każdy potrzebuje gotowego pracownika). Obecnie w Łodzi można liczyć na studenckie radio ŻAK. Jest to radio niekomercyjne, bez reklam, w pełni społeczne (wszyscy pracują za darmo) i jest jeszcze druga opcja, choć wątpliwa - radio Parada (tam podobno szanse są, jednak jest to bardziej wykonywanie poleceń, niż własna inwencja - ustawione tracklisty, sondy uliczne, odbieranie telefonów). W ŻAKu zaczynało bardzo wielu prezenterów, podobno jest to właśnie furtka do eteru, bo tam wszystko robi się ze szczerej chęci i naprawdę można zdobyć cenne doświadczenie, jednak dojazdy, czesne i wszystko kosztuje, więc ciężko by było;/ W radiu Parada z kolei, z relacji kumpla wynika, że po okresie próbnym (może go nie być wcale, jeżeli szefostwo tak zadecyduje), musiałbym podpisać 3-letni kontrakt z klauzurą na wyłączność do mojego głosu...Być może jest tu ktoś z branży i może mi coś poradzić?

Ok, kończę to spamowanie i jak zwykle z góry dziękuję za odpowiedzi;)

Opublikowano

ja napisze Ci tak,jesli masz okazje,by robic cos,co lubisz i sprawia Ci to przyjemnosc,a w dodatku nie koliduje z niczym innym-nawet pomoze zdobyc doswiadczenie-na Twoim miejscu zaryzykowalbym...jesli chcialbys pracowac w radiu-sprobuj...jak Ci sie nie spodoba-odejdziesz...

wychodze z zalozenia,ze lepiej zalowac,ze cos nie wyszlo,niz zalowac,ze sie zaprzepascilo szanse na probe...jestes mlody i masz jeszcze czas na rozwijanie mozliwosci i talentu...pamietaj,ze czas szybko przemija i ani sie obejrzysz i bedziesz na niektore rzeczy''za stary'' :wink4: -powodzenia...