Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie z serii "głupie pytania Maćka" :polew:

Zalałem dziś STP do czyszczenia wtrysków. Oczywiście nie czytałem ulotki na odwrocie, gdzie jest jak byk "dolewać do pełnego baku" :polew: Zalałem wszystko do rezerwy i potem zatankowałem do pełna. I teraz pytanie - czy skoro zrobiłem to wszystko pod dystrybutorem na wyłączonym silniku, to czy można uznać że zalałem STP do pełnego baku? :polew:

NI CHU JA :decayed:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale chamstwo na tym forum!!!

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Chamstwo wyszlo, kultura zostala :naughty:

Opublikowano

Pytanie z serii "głupie pytania Maćka" :polew:

Zalałem dziś STP do czyszczenia wtrysków. Oczywiście nie czytałem ulotki na odwrocie, gdzie jest jak byk "dolewać do pełnego baku" :polew: Zalałem wszystko do rezerwy i potem zatankowałem do pełna. I teraz pytanie - czy skoro zrobiłem to wszystko pod dystrybutorem na wyłączonym silniku, to czy można uznać że zalałem STP do pełnego baku? :polew:

Nie

Kiedy nauczysz się korzystać z innych działów forum ? :sick3:

Opublikowano

Udzielam się we wszystkich działach ale tu też muszę coś pisać bo bez mojego spamu to forum umrze :polew:

Opublikowano

Umrze serwer jak będziesz tak śmiecił...

Opublikowano

Został 1 kalendarz... jak Cristoforo, nie będzie na spocie to bierze go Ambro :gwizdanie:

:hi:

[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 08:22_________________________________________________Jak kogoś czeka duży remont w 2.5 tdi, to wiem o kompletnym AKE w iglastym stanie, za dobre dytci :wink4:

Alona coś dla Ciebie :decayed:

u mnie nie tez juz jest igła :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Gili sorki ale nie doczytałem, że masz kalendaz dla mnie nic nie pisałeś na priv

bardzo chętnie go wezmę

jeśli mnie nie będzie w środe (ostatnio to nie wiem jak się nazywam) na spocie to kalendaż przejmuje Ambro :decayed:

Opublikowano

Byłem dzisiaj w 3-city ja pierdziele jakie macie drogi mój durszlak ma mniej dziur :wallbash:

Opublikowano

Jeśli ktoś ma małą navi DX i potrzebuje map to mogę podrzucić Polska-Czechy 2009/2010. Od wczoraj z nagrywaniem walczyłem, przemaglowałem całe forum i w końcu się udało, na trzeciej nagrywarce :) Stara LG, jedyna która nagrywała z prędkością 1x ( pozostałe jechały szybciej, mimo wybrania 1x).

Opublikowano

Byłem dzisiaj w 3-city ja pierdziele jakie macie drogi mój durszlak ma mniej dziur :wallbash:

No trzeba przyznać że jest totalna masakra :kwasny:

Opublikowano

GILI zaraz Ci Ambro napisze że nie ten dział i zjeby dostaniesz tak jak ja :decayed: Aż się boję tu pisać :decayed:

Opublikowano

GILI zaraz Ci Ambro napisze że nie ten dział i zjeby dostaniesz tak jak ja :decayed: Aż się boję tu pisać :decayed:

niech spróbuje, a będzie uciekał jak ten kolo bełemwu :decayed:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 20:13_________________________________________________a jak nic nie powie to kupię mu to w nagrodę

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=941046646 :polew: :polew:

Opublikowano

Pany gdzie polecacie wymienic tarcze,klocki hamulcowe ,plyn i wymienic gume tloczka ham??

Opublikowano

Witam

Panowie co znaczy ten błąd - 18051

Tomek

przetłumaczone Google Tłumacz

0cdfe5b75ac4847b.jpg

trzeba by zobaczyć kodowanie centralnej elektryki

Opublikowano

Pany gdzie polecacie wymienic tarcze,klocki hamulcowe ,plyn i wymienic gume tloczka ham??

Gajos,Groblewski :hi: