Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiec pewnie bedzie sluzyl to przemieszczania sie po miescie, right?

aaa, no tak - dla żony, także wiecie :) następne to będzie 1.8T :D

Ale 209/210 km/h da się pocisnąć tym autem :decayed: (książkowo)

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki pre_pl za wskazówkę gdzie się udać, na razie problem znikł i się nie pojawił, udało mi się chyba wyśledzić przyczynę, a mianowicie górna lampka części bagażowej musiała woda zalecieć pod anteną, zwarło i świeciła non stop, jutro może będzie chwila czasu na naprawienie nieszczelności ;)

Co do A3 to mnie też żona męczy że by takie autko chciała, na razie daję jej czasem śmignąć a4 ale pewnie też za jakiś czas będę musiał pomyśleć o czym takim... ehh te kobiety... Ale pocieszający jest fakt że w upodobaniu do marki :audi: są dokładnie tak samo zakręcone jak my :wink4:

A jeszcze tak na marginesie od razu kolejne pytanie do ekipy trójmiejskiej ;) Zawieszenie mi się odzywa i raczej przed zimą będę zmuszony je zrobić a nie wiem czy będę miał czas i miejsce aby samemu się tym zająć więc może polecicie jakiegoś uczciwego, zdolnego i nie za drogiego fachowca? ;)

No i jeszcze przegląd mi się kończy za kilka dni, gdzie w Gdyni robicie przeglądy?

Opublikowano
  • Autor

ja robię u pocztowców, skręcasz w tę ulicę gdzie jest Prokom i walisz do samego końca (do samiutkiego), przejeżdżasz przez bramę i w lewo

66065196li6.th.png

Opublikowano

Halo, czy jest jakiś termin następnego spotu w 3mieście?

Opublikowano

Halo, czy jest jakiś termin następnego spotu w 3mieście?

Termin będzie jak się Zdeniu odezwie, w końcu do Słupska mieliśmy jechać :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

zdeniu, kiedy robisz te kiełbachy w Słupsku ?

:polew:

Opublikowano

A jeszcze tak na marginesie od razu kolejne pytanie do ekipy trójmiejskiej ;) Zawieszenie mi się odzywa i raczej przed zimą będę zmuszony je zrobić a nie wiem czy będę miał czas i miejsce aby samemu się tym zająć więc może polecicie jakiegoś uczciwego, zdolnego i nie za drogiego fachowca? ;)

z cała odpowiedzialnością mogę Ci polecić warsztat BMW Rutkowski na ul. Gdańskiej w Gdańsku. Naprawdę dobrze robią, używają takich części jakich chcesz i nie jest drogo. Ja jestem maniakiem jeśli chodzi o sprawność mojego auta i tylko u nich robie. W pierwszej kolejności robią BMW ale na Audi tez bardzo dobrze sie znaja

Opublikowano

Ja serwisuję swoje autko u człowieka który pracuje w ASO VW, a wszyscy wiemy że A4 i passat to te same rozwiązania. Jest naprawdę dobry i tani, jeśli chcesz to mogę Ci wysłać jego numer telefonu. Warsztat ma w Rumii

Opublikowano

michal jak byś mógł mi podać namiary na tego mechanika to będę bardzo wdzięczny ;)

Tymczasem znów mi moja A4 psikusa strzeliła i dziś znów prądu zabrakło :( Wychodzi na to że gdzieś woda zalatuje i robi zwarcie, tydzień temu po myciu, a dziś po wczorajszej wieczornej ulewie...

Ale na wszelki wypadek chyba jakiegoś elektryka będę musiał złapać i zmierzyć pobór prądu... :kwasny:

Opublikowano

Cześć;

proponuje Ci "auto elektronika"

Gdańsk Czarny Dwór 12/stare warsztaty Big autohandel

od 8.00 do 16.00

tel 058 512 65 50

to jest ten gość,co miał garaz koło działek na Hallera!!

siema :a4fan:

Opublikowano

w pszyszlą sobotę w 3mieście w godzinach 17-19

wiec jak coś zorganizujecie to sie pojawie

Opublikowano

w pszyszlą sobotę w 3mieście w godzinach 17-19

wiec jak coś zorganizujecie to sie pojawie

Ja się zorganizuję pod automatem z kawą (jak zawsze) albo jak by padało, parking pod Centrum Kwiatkowskiego (pierwsza godz. gratis :polew:)

Panowie, rozmowy o serwisach nic nie wnoszą do wątku związanego z tematem, w sobotę będzie okazja żeby pogadać kto i za co lubi którego mechanika :tongue4:

Opublikowano

Ja też się zorganizuje :thumbup:

Opublikowano

No jak zwykle ja kurcze akurat mam wyjazd zaplanowany na następny weekend... ehh... Aczkolwiek może się jeszcze coś zmienić więc jak coś ja się również objawię pod autoamtem ;)

Opublikowano

michal jak byś mógł mi podać namiary na tego mechanika to będę bardzo wdzięczny ;)

Poszło na PW

Opublikowano

Wielkie dzięki ;)

Opublikowano

no i co dziewczyny , będzie ktoś gdzieś w sobotę :mysli:

Opublikowano
  • Autor

a temat widział ? :P

Opublikowano

no teraz to juz tak :embarrassed::tongue4:

przy okazji jeżeli ktoś ma dla dwóch osób nocleg z 6 na 7 października to moglibyśmy się gdzieś napić :>

oczywiście rozsądną cenę jestem w stanie zapłacić

Opublikowano

Z tym piciem dobry pomysł Zdeniu :thumbup: