Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej okolicy w tym tygodniu zaj*bali 4 sztuki A4 b6/b7 :thumbdown:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

będa tanie czesci :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Wczoraj wieczorem pojechałem sobie na miasto ot tak, bez powodu. Kupiłem szejka w macu koło Oliwii i zainstalowałem się obok na parkingu, żeby zobaczyć co się nocą na trójmiejskich ulicach dzieje :> No i się zaczęło - 350z, CRXy, BMW, Audi - wszystko się tam ściga. Oczywiście się odpaliłem i sam się pokręciłem na odcinku Hala Oliwia - Dworzec PKP w głównym. Efekty -

Audi 200 Turbo zabite z rolki i ze świateł (ale to jakaś ośka czyli wg neta od 165-200 koni bo 220 było tylko w Q), Avensisy, TDIki i inne popierdółki też skillowane. Ale żeby nie było tak różowo - mega baty od Imprezy WRX (nie STI), Lancera nowego - nie wiem jaki ale chyba nie EVO. Generalnie mega zabawa. Jakby ktoś był chętny na cruising po mieście jutro lub w następny weekend to szukam chętnych :>

A teraz z innej beczki - przedłużyłem dziś ubezpieczenie, wiecie na ile mam AC? 28.000... ku***a śmiech na sali, kto ten cennik ustala? Antonio mi kiedyś powiedział, że duże znaczenie ma przebieg auta. Zapytałem dziś babki czy to prawda i powiedziała że tak. Strata na wycenie może wynosić nawet kilka tysięcy złotych. Jak kupie następne auto to cofam licznik od razu :>

Aha i stwierdziłem, że dobre hamulce to podstawa - kilka przejazdów i auto mi przestaje hamować a smród ciężki do zniesienia. No i mocy mało... :wink4:

Opublikowano

Macko fujaro trzeba bylo dac znac....

Jutro to sie bujaj :thumbdown:

Co do Ac.To jaki masz przebieg??Mi przy ponad 200tyz zjechali na 38K pln.Jakos.

Za poprzedni 2001 rok,ale 155tys na blacie wyplacili 29.Czyzby za przeieg i wyposazenie doplacali tak?

Opublikowano

Ja mam 232.000. Śmiech na sali, 28.000 za 2004 rok... Ale nic nie zrobisz, cennik jest taki sam dla wszystkich ubezpieczalni... Cóż, lepsze to niż nic. W tamtym roku miałem ok 215.000 i AC na 35.000.

Opublikowano

Coraz bardziej mnie martwi wzmożony ruch złodziei na pomorzu :confused4: :confused4:

Opublikowano

Coraz bardziej mnie martwi wzmożony ruch złodziei na pomorzu :confused4: :confused4:

Chodzi o to co Gili napisał? Nie martw się , to pewnie Gili te Audice zawija :polew: Za kilka tygodni, jak wszystko przycichnie, to Gili wyjedzie z tekstami typu "wyrezałem pełnego S-line" albo "zrobiłem swapa na 3.0 TDI" :>

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Mało Ci Maku policzyli,bo mam teraz wycenę na 34tyś....

Co do ścigania,....to wiadomo,że moje Audi,to popierdówka przewagę nad innymi A4 mam jedynie w korkach i ewentualnie Vmax na trasie :decayed:

Więc czas,to zmienić i rezam coś z VW....i tu moje pytanie, czy w rozsądnych pieniądzach da się ogarnąć AHU na ok.150KM??....więcej nie trzeba,bo to lekka ośka... :cool1:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 14:56_________________________________________________A czwórka stoi trzeci dzień na wymianie amortyzatorów :polew:

śruby się ukręcają,podobno cały zawias jeszcze fabryczny :blink:

Opublikowano

śruby się ukręcają,podobno cały zawias jeszcze fabryczny :blink:

ile masz przebiegu?

Opublikowano

coś ponad 220tyś[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 15:17_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=46221.0;highlight=ahu chodzi mi o coś takiego. ile mogą kosztować części i robota??

Opublikowano

siema

pytanko do wlascicieli B5 nie chce ktos sie zamienic

oddam zestaw amorkow ze sprezynam FK Automoive -35-40 (amorki do regeneracji) takie jak na tej stronie tylko bez Quattro

FK Automotive

za komplet seryjnych sprzezyn ;)

tak auto wyglada na tym zestawie

71067673ny9py5.jpg

23480389ls8tz0.jpg

59949630uu4dv9.jpg

37797828wo0ef0.jpg

Opublikowano

IMG_3197.jpg

:gwizdanie:

Opublikowano

IMG_3197.jpg

:gwizdanie:

No i teraz GILI junior dostaje pasy... Przez Tomeksa :thumbdown:

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Widziałem to zdjęcie w Jarosławcu.

Młodego z tego powodu ominęła jego własna impreza urodzinowa.

Opublikowano

Widziałem to zdjęcie w Jarosławcu.

Młodego z tego powodu ominęła jego własna impreza urodzinowa.

...nie dobry tata...młody robił sobie podkład pod urodziny a tu lipa ... :decayed:

Opublikowano

siemanko pomorzanie ;)

może ktoś byłby z Was tak dobry, może miał po drodze i luknął mi na to auto http://allegro.pl/show_item.php?item=1227541085 czy wogóle warto je oglądać czy straszny paździerz

Opublikowano

Niech podjedzie w srode na spota,to moze sie i vagiem sprawdzi co i jak.