Opublikowano 13 Marca 201115 l pięknie wyszło :good widać wiosna idzie :naughty: ja też wczoraj troszku grzebałem, w końcu jakieś chęci przychodzą jak utrzyma się pogoda to pod koniec tygodnia to auto też kpl detailng przechodzi, dobre mycie, glinka, dobra polerka, zabezpieczenie plastików i jak temperatura pozwoli 2 warstwy wosku:wink4: może i uda się w końcu te lampy wymontować i pomalować.. też wczoraj zarzuciłem alu co tam za naklejka jest naklejona, ta różowa???
Opublikowano 13 Marca 201115 l amortyzator z giwntem zderzak i tak daje do malowania, to mówię co sobie będę żałował z 10 ludzi na ulicy może 1 się znajdzie co na to nie spojrzy widać też dokładkę z cupry tak wstępnie spasowaną, cały efekt ucieka przez ten zderzak podgięty
Opublikowano 14 Marca 201115 l Zostaw naklejkę, kozacko wygląda Koła fajne ale dystanse by się przydały żeby je wypchnąć Ja w tym roku też naklejkowy tuning robie, już mam zakupione wszystko
Opublikowano 14 Marca 201115 l dystanse już sobie robię na zakładzie naklejki zostają, może nie jest to zbyt "eleganckie" ale kozacko się wyróżnia
Opublikowano 14 Marca 201115 l Mam nadzieje ze letni zlot znow nie bedzie w terminie mojej pracy DOBREJ ZABAWY
Opublikowano 14 Marca 201115 l ...m1chal ile by kosztowało wypucowanie VOLVO V70 jest trochę zapuszczone ....
Opublikowano 14 Marca 201115 l Leszcze,zeby sie nie okazalo,ze polowa z Was nei jedzie jednak...[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________Ciebie Wypych tez to sie liczy!!!!!!
Opublikowano 14 Marca 201115 l Leszcze moze nie pojada bo ciezko pracuja Za to plotki wysylamy PS: Bieniek - odzyskales moc w swoim, moja juz po nastawach turbo w ASO i smiga jak szalona :gwizdanie:
Opublikowano 14 Marca 201115 l Trochę sie polepszyło.Nie mierzyłem jeszcze.Ale to jeszcze nie to.Trochę przerwy i powalczymy cos dalej. No w końcu zrobiłeś,bo po przejażdżce z Tobą nie sadziłem,ze mam tak daleko do domu :decayed:
Opublikowano 14 Marca 201115 l Leszcze,zeby sie nie okazalo,ze polowa z Was nei jedzie jednak...[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________Ciebie Wypych tez to sie liczy!!!!!! Bieniu... jeśli Ci chodziło...się tyczy...to będziesz miał nas po pierwszym dniu dosyć ...
Opublikowano 14 Marca 201115 l Znaczy,ze bedziesz?? :good: :good: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189070.0 ktoś za nas zapłacił więc sobie przyjedziemy...
Opublikowano 15 Marca 201115 l A mnie tuptus jeszcze nie pokolorowal bo pewnie kase przerznął i zapomniał że płaciłeś
Opublikowano 15 Marca 201115 l Łepski, widzę że przesyłka z nowymi felgami do jettsona doszła. Ale powiedz, chciało Ci się aż 4 kursy na pocztę robić?
Opublikowano 15 Marca 201115 l Łepski, widzę że przesyłka z nowymi felgami do jettsona doszła. Ale powiedz, chciało Ci się aż 4 kursy na pocztę robić?
Opublikowano 15 Marca 201115 l Chłopaki bedzie ktoś w jarosławcu co ma navi pomiędzy zegarami z PL językiem? potrzebuje wgrać do swojej polskią mowę... Kombinowałem z różnymi płytami, przestawiałem tam ten angielski metryczny itp, ale gadac po PL nie chce. Pewnie soft jakiś nowszy potrzebuje i nie wiem,czy sama płyta coś pomoże...