Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki rachunek,przecież ja u mamusi mieszkam :decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 23:08_________________________________________________jest power :kox:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Alona ja mogę Ci powiedzieć coś o swoim BRD a nie o Topora bo nie wiem jak on auto użytkował... Ja miałem i nie narzekam. Tyle że mój miał ~70k jak go kupiłem i ~100k km jak go sprzedałem i nic w nim nie robiłem (poza akcją serwisową w ASO wymiany kół napędu pompy olejowej), wziął go ode mnie kolega i cały czas nim śmiga - ma teraz ~140k... Co będzie się działo za 20,30k km nie wiem i nie chcę wiedzieć bo to już nie mój problem... Ja byłem zadowolony jak użytkownik bo zap... pięknie i nie palił dużo (~7,5L) :decayed:

Opublikowano

japierdole,prądu od rana w chacie miema,własmie wrociłem z roboty i dalej nima,co ja mam robić :mysli:

Proszę jak się czarnuch przyzwyczaił do elektryczności żyć nie może qurwa.... :decayed:

Opublikowano

japierdole,prądu od rana w chacie miema,własmie wrociłem z roboty i dalej nima,co ja mam robić :mysli:

Proszę jak się czarnuch przyzwyczaił do elektryczności żyć nie może qurwa.... :decayed:

ty się lepiej przyzwyczajaj do swojej nowej wypasionej furki :naughty:,ogarniasz juz ją :cool1:

bo czym ty tam teraz śmigasz,co to jest :mysli:

a,wypsiu,pamiętam jak mówiłeś,że jak widzisz na ulicy 106-ke,to na bank jedzie nią kurwaterorystka :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Już się tak nie produkuj, śmigam 106-ką ale nie jestem pedofilem .... :naughty::decayed:

Opublikowano

Już się tak nie produkuj, śmigam 106-ką ale nie jestem pedofilem .... :naughty::decayed:

i wszystko jasne :polew:

Opublikowano

pedofil :polew:

Opublikowano

ziemniak :polew:

Opublikowano

jak na moje oko to powinien mieć także przedni zderzak s-line

Opublikowano

Dzięki Ambro, ale juz postanowione, jadę z panem Robertem z forum w środę do Niemcowni po jakies b6 AVF, tylko fajnie by było jakby euro troche spadło... :confused4:

Opublikowano

Ambro po dzwonie ktoś porzydził na przedni zderzak... :decayed:

Alona

jadę z panem Robertem z forum w środę do Niemcowni po jakies b6 AVF

Jak po jakieś ?? Masz już jakieś umówione i kilka awaryjnych czy będziesz brała co będzie bo się nie opłaca na "pusto" wracać?? :decayed:

Opublikowano

Ambro po dzwonie ktoś porzydził na przedni zderzak... :decayed:

Alona

jadę z panem Robertem z forum w środę do Niemcowni po jakies b6 AVF

Jak po jakieś ?? Masz już jakieś umówione i kilka awaryjnych czy będziesz brała co będzie bo się nie opłaca na "pusto" wracać?? :decayed:

nie wiesz jak się z Panem Robertem jeździ? :D

jade do niego do Płonska, szykamy czegos razem w necie na spontanie jedziemy, i wracamy z autem :D[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 10:13_________________________________________________http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=149543087&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=87&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=200000&crossBorderSearchEnabled=true&categories=Limousine&minConstructionYear=2004&maxConstructionYear=2004&tabNumber=1

Opublikowano

Groobo... :kox: ponad 40k za B6 + sprowadzenie + opłaty to ja też mogę być Panem Robertem :decayed:

Opublikowano

Groobo ponad 40k za B6 + sprowadzenie + opłaty to ja też mogę być Panem Robertem :decayed:

Każdy z nas może być ... :decayed:

Ps moim zdanie teraz jest bardzo zły okres na kupno auta za granicą,na wiosnę te same auta będą sporo tańsze... :cool1:

Opublikowano

wypsiu chyba jeśli Euro zjedzie (a tak nie będzie) a z racji rocznika to one już tak nie zjadą... :decayed:

Opublikowano

Groobo... :kox: ponad 40k za B6 + sprowadzenie + opłaty to ja też mogę być Panem Robertem :decayed:

A masz jakiś lepszy pomysł na to żebym kupiła nieszrota? :cool1: :cool1: :cool1:

Ja mam dość tracenia czasu na ogladanie tych wszystkich zajeżdżonych gówien co w Polsce mi chcą sprzedać...

Ale euro, to masakra... we wrzesniu placiłam 4,30 :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

wypsiu chyba jeśli Euro zjedzie (a tak nie będzie) a z racji rocznika to one już tak nie zjadą... :decayed:

Jeżdżę ostatnio na giełdy i odwiedzam komisy bo się trochę rozglądam co się dzieje to auta (dobre) nie schodzą bo kto miał kupić to już kupił i jeśli ktoś je przezimuje i się z nim pobuja to na wiosnę będzie oczywiście też starszy i tańszy.

Teraz jest szał na pozbywanie się aut o pojemności większej jak 2,0

np... Audi A6 C6 3,0 na za***istym wypasie cena 11700 euro po krótkiej rozmowie już chciał sprzedać za 11000