Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alona a jak to w ogóle wyszło że pojechałaś po B6/B7 a wróciłaś Leonem ?? :naughty::kox:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pan Robert powiedział -leon jest fajny,a Alona nie miała jak zaprzeczyć,była z Sewerynem...

...miała pełne usta :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Och ten Pan Robert :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Grubo :polew:

Opublikowano

Buahahahahahahaha :polew:

Witam Wszystkich

Antonio za Twoje ciepłe słowa, jestem zobligowany do zakupu pyr na całą zimę :> :good:

Opublikowano

Antonio za Twoje ciepłe słowa, jestem zobligowany do zakupu pyr na całą zimę :> :good:

na to liczyłem :decayed:

Opublikowano

antonia kartoszki są na szprycowane chemią i gniją tak mi mówił Tomeks

I ty Zoltar jakbyś je jeszcze zjadł to byś miął podwójne ADHD....taki Zoltar po programie .... :decayed:

Opublikowano

I ty Zoltar jakbyś je jeszcze zjadł to byś miął podwójne ADHD....taki Zoltar po programie .... :decayed

to by dopiero była kataryna :polew:

Opublikowano

Jako rodowity Szpak-Ptasie radio :>

Opublikowano

Alona a jak to w ogóle wyszło że pojechałaś po B6/B7 a wróciłaś Leonem ?? :naughty::kox:

Nic innego mi sir nie podobalo! :P

Mialam w zasadzie do wyboru, bmw 120 d 2004 na wypasie, a3 1,9 tdi 2008 pelen golas i Leons na wypasie z konca 2006. Wybralam najmniejsze zlo i do tego zaoszczedzilam 2000 eur :kox:

Opublikowano

ile dałaś,7tysi €?

hmm,tyle zachodu żeby przywieźć leona,przecież tego u nas jest od cholery,salonowych,po dziadku itd.

Opublikowano

Ale jak się już pojechało to czymś trzeba wrócić żeby nie robić pustych przelotów... :decayed:

Opublikowano

i tak nieźle udało się kupić :) bo jak znam Berlin to ciężko tam o dobre auto

Opublikowano

Ale jak się już pojechało to czymś trzeba wrócić żeby nie robić pustych przelotów... :decayed:

tak zazwyczaj jest

Opublikowano

w sumie racja,czasami idzie się po superdupe.......

.......a ląduje się na nieborowskiej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To było przewidywalne że nic nie znajdzie ciekawego do kupna w obecnym okresie.... :cool1:

Była to raczej wycieczka turystyczno-krajoznawcza a przy okazji zakup tego co stało do sprzedaży.

Opublikowano

Nic innego mi sir nie podobalo! :P

Mialam w zasadzie do wyboru, bmw 120 d 2004 na wypasie, a3 1,9 tdi 2008 pelen golas i Leons na wypasie z konca 2006. Wybralam najmniejsze zlo i do tego zaoszczedzilam 2000 eur :kox:

Pan Robert miał małą stopę ? :polew:

antonia kartoszki są na szprycowane chemią i gniją tak mi mówił Tomeks

I ty Zoltar jakbyś je jeszcze zjadł to byś miął podwójne ADHD....taki Zoltar po programie .... :decayed:

Może lepiej nie :>

Sad w Łebie opustoszały :naughty:

Opublikowano

To było przewidywalne że nic nie znajdzie ciekawego do kupna w obecnym okresie.... :cool1:

Była to raczej wycieczka turystyczno-krajoznawcza a przy okazji zakup tego co stało do sprzedaży.

przynajmniej mam Leona co nie jeździł po polskich drogach :P i z calkiem niezłym wyposażeniem :gwizdanie:

taki mały spontan w sumie, bo się mega nam spodobał więc kupiłam! :P

wiem, że mogłam takiego w PL dorwać, nie musiałam przecież wracać z autem... ale jakoś tak czułam, że muszę wziąć tego! :P[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 23:32_________________________________________________44cf2d769a7372986ac5d78c57e4c75c.jpg