Ciacho Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Czy dzisiaj będzie spocik w sopotkowie ? bo się zastanawiam czy nie wpaść. Mam interes ponieważ dopiero od miesiąca mam maje Odi i wymieniłem olej, filtr oleju, powietrza, paliwa i kabinowy. i chciał bym teraz jakoś sobie skasować przegląd w otku. Może znalazł by się ktoś kto by mi pomógł to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 na pewno by się znalazł pod jednym warunkiem: że podjedziesz dzisiaj o 20 pod gajosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 zapowiada sie niezla frekwencja , moze bysmy zrobili w koncu jakas fotke grupowa do banera grupy pomorskiej? spinac sie wszyscy ma ktos dobry aparat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ja wpadne ale tylko na chwile...brak czasu na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ma ktos dobry aparat? moge wziasc dziada , ale czy jest dobry to sami powiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 jeszcze potrzebny dobry fotograf bo od 20 to już światło nie jest najlepszej jakości :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 jeszcze potrzebny dobry fotograf bo od 20 to już światło nie jest najlepszej jakości :> Mydło,wez flexsa,bedzie trzeba wyciac kilka latarni z okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 no i palny się pokrzyżowały nie uda mi się dzisiaj wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Miałem się poprawić po zeszłej środzie więc dziś będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ja tez chce na fote ma ktos lawete zeby przywiesc moje audi pod gajosa?? bo nadal nie sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ja tez chce na fote spoko spoko za tydzien tez moge zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 fuso że nie będzie Twojej B5 to nie znaczy że Ty nie możesz się z kimś z GA zabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 fuso że nie będzie Twojej B5 to nie znaczy że Ty nie możesz się z kimś z GA zabrać... no wlasnie,Mydło i Mateogda beda jechali z Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a ja mam takie pytanko ile trwa spocik ?? bo udało mi się dzisiaj wpaść bylem około 20:40 i nikogo nie było. Chyba ze miejsce pomyliłem ale znam tylko tego Gajosa koło statoil i KFC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 My jakos tak pojechalismy na gokarty!Kozacko bylo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a ja mam takie pytanko ile trwa spocik ?? bo udało mi się dzisiaj wpaść bylem około 20:40 i nikogo nie było. Chyba ze miejsce pomyliłem ale znam tylko tego Gajosa koło statoil i KFC. Akurat ok 20.40 byliśmy w drodze na gokarty - http://www.kartcenter.pl A spoty są w opisanym przez Ciebie miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 bylo kozacko:] trzebaby zostawiac karteczke w jakims iejscu zeby spoznialscy mogli dolaczyc,.... a reszta chyba dalej siedzi w mcDonalds bo przed chwila jechalem jeszcze drugim autem na stacje to siedzieli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a reszta chyba dalej siedzi w mcDonalds Już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Już sie najedliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mydło siedzi napewno w innym macu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi