Opublikowano 22 Października 200817 l Czy dzisiaj będzie spocik w sopotkowie ? bo się zastanawiam czy nie wpaść. Mam interes ponieważ dopiero od miesiąca mam maje Odi i wymieniłem olej, filtr oleju, powietrza, paliwa i kabinowy. i chciał bym teraz jakoś sobie skasować przegląd w otku. Może znalazł by się ktoś kto by mi pomógł to zrobić.
Opublikowano 22 Października 200817 l na pewno by się znalazł pod jednym warunkiem: że podjedziesz dzisiaj o 20 pod gajosa
Opublikowano 22 Października 200817 l zapowiada sie niezla frekwencja , moze bysmy zrobili w koncu jakas fotke grupowa do banera grupy pomorskiej? spinac sie wszyscy ma ktos dobry aparat?
Opublikowano 22 Października 200817 l ma ktos dobry aparat? moge wziasc dziada , ale czy jest dobry to sami powiecie
Opublikowano 22 Października 200817 l jeszcze potrzebny dobry fotograf bo od 20 to już światło nie jest najlepszej jakości :>
Opublikowano 22 Października 200817 l jeszcze potrzebny dobry fotograf bo od 20 to już światło nie jest najlepszej jakości :> Mydło,wez flexsa,bedzie trzeba wyciac kilka latarni z okolicy
Opublikowano 22 Października 200817 l ja tez chce na fote ma ktos lawete zeby przywiesc moje audi pod gajosa?? bo nadal nie sprawne
Opublikowano 22 Października 200817 l fuso że nie będzie Twojej B5 to nie znaczy że Ty nie możesz się z kimś z GA zabrać...
Opublikowano 22 Października 200817 l fuso że nie będzie Twojej B5 to nie znaczy że Ty nie możesz się z kimś z GA zabrać... no wlasnie,Mydło i Mateogda beda jechali z Gdyni
Opublikowano 22 Października 200817 l a ja mam takie pytanko ile trwa spocik ?? bo udało mi się dzisiaj wpaść bylem około 20:40 i nikogo nie było. Chyba ze miejsce pomyliłem ale znam tylko tego Gajosa koło statoil i KFC.
Opublikowano 22 Października 200817 l a ja mam takie pytanko ile trwa spocik ?? bo udało mi się dzisiaj wpaść bylem około 20:40 i nikogo nie było. Chyba ze miejsce pomyliłem ale znam tylko tego Gajosa koło statoil i KFC. Akurat ok 20.40 byliśmy w drodze na gokarty - http://www.kartcenter.pl A spoty są w opisanym przez Ciebie miejscu.
Opublikowano 22 Października 200817 l bylo kozacko:] trzebaby zostawiac karteczke w jakims iejscu zeby spoznialscy mogli dolaczyc,.... a reszta chyba dalej siedzi w mcDonalds bo przed chwila jechalem jeszcze drugim autem na stacje to siedzieli ;]