GILI Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Właśnie nie wiem ,bo w nim jest inna kiera jak w moim ale od tyłu poducha tak jakoś odstaje może tak ma być moze nie, nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Moze byc tak jak u mnie...mala kosmetyka, nic sie w sumie nie stalo, a blotnik malowany i zderzak tez.No i jeszcze maska bo mnie odprysk od myjni wkurzal.Ciekawe, czy ktos uwierzy przy sprzedazy,ze tak faktycznie bylo :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Teraz już masz dzwona W moim jest lekkie wgniecenie na błotniku nigdy w życiu nie będę tego malował [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 15:44_________________________________________________Tak na poważnie Bieniek u ciebie nic nie ma widać ,a tam tylko spojrzałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Niby nie widac,ale przy mierniku grubosci lakieru mimo braku szpachli wykaze troche wieksza wartosc co wzbudzi podejrzenie potencjalnego kupca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Niby nie widac,ale przy mierniku grubosci lakieru mimo braku szpachli wykaze troche wieksza wartosc co wzbudzi podejrzenie potencjalnego kupca. ludzie są pojebani ,wystarczy,że masz malowany błotnik,albo drzwi i zaraz masz auto klejone z dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja nie kupilbym samochodu szpachlowanego.Jesli tylko cos ma pomalowane to jest luz.Wtedy albo odswierzany lakier,albo jakies delikatne przytarcie,ale to dla mnie nie odrzuca samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Chłopaki jest sprawa, polećcie mi proszę dobrego lakiernika, bo moja mama po raz kolejny walnęła swoim xtrailem wyjeżdzając z miejsca parkingowego i tata stwierdził wreszcie, że chce teraz już wszystko zrobić, bo wstyd tym jeździć hehe, blacharka też będzie nieunikniona. Oprócz tego da się w ogóle zrobić zderzak, który jest plastikowy?? Bo kilka wgnieceń jest też.... masakra hehehe Nie chcę żeby ojciec odstawiał samochód do jakiegoś byle jakiego warsztatu... Ps. dobrze, że nie jaka matka taka córka Panowie ponawiam prośbę, niech się ktoś jeszcze wypowie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 gili dzieki , info przekazalem dalej zobaczymy jaka decyzje chlopak podejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Panowie ponawiam prośbę, niech się ktoś jeszcze wypowie. Dzięki zależy od uszkodzeń,ale z plastikowym zderzakiem nie powinno by problemu,namiar na bardzo dobrego lakiernika ma jaca.13,zapytaj go na PW,bo raczej rzadko tu zaglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Dzięki!! tomeks32 Ty nigdy nie udajesz, że jestem niewidzialna hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 tomek plusujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 kocky przyznaj, że w środę po spocie w drodze do domu miałeś pedał chociaż do połowy wciśnięty. Dowartościujesz wtedy mojego 75 konnego rumaka przyznaję, że nie jechałem na maxa za krótki odcinek, żeby cokolwiek na tym zyskać może coś ok 50% to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Co do lakiernika to mogę się wypowiedziec dopiero po środzie, czwartku bo właśnie bracki oddał swoje Odi do lakiernika na wiczlinie, oczywiscie z polecenia i podobno koles nie bierze duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 bracki oddał swoje Odi do lakiernika na wiczlinie, oczywiscie z polecenia i podobno koles nie bierze duzo. no to ja czekam na opinie, bym miał bardzo blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 mydlo dzwon ?? Jak co to polecam salon Toyoty w Elblągu. Robiłem tam staruszka Mietka po dzwonie z psem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Dziękuję chłopaki nieboraki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 mydlo[/color][/b] dzwon Nie. Siostra troche ma podrapaną tą granatową B5 i na wiosne planuje ją pomalować gdzieniegdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Nasz kolega z drugiej strony globu długo się nie odzywa Może jest zajęty a może z innego powodu http://wiadomosci.wp.pl/gid,10829469,title,171-osob-zginelo-w-plomieniach-strazacy-walcza,galeria.html?ticaid=1779c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 zmieniam temat czy hamował tu ktoś tiptronica?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 czy hamował tu ktoś tiptronica?? Ja byłem na hamowni ale nie celem pomiaru mocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi