Opublikowano 26 Lutego 200917 l Juz spakowany.O 24 wyjazd:) Chcecie cos z gor?? Jakieś ładne i zdrowe góralki możesz przywieść
Opublikowano 26 Lutego 200917 l mateo,czy to tobie wczoraj tak pięknie zajechałem drogę Raczej nie grozi!, albo nie zajechałeś albo to nie ja! Siemano Pre !!!
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Pre,zawiodłeś mnie ,takie pożary i nic a już chciałem dzwonić do twojej żony,czy w związku z ,nie chce przypadkiem odsprzedać białego zderzaczka S-line :gwizdanie:
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Autor a ziona była ze mną, a zderzaczek se leży i leży... tak jak i auto stoi i stoi Wczoraj nie zdążyłem na spota
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Wczoraj nie zdążyłem na spota no mydlo też nie zdążył,ale on ma 2,0 no ale ty ,masz 2,5TDI i nie zdążyłeś ,no chyba że kiłe przytargałeś do domu PS.chodzi o ,a może nie ... :gwizdanie:
Opublikowano 26 Lutego 200917 l a ziona była ze mną, a zderzaczek se leży i leży... tak jak i auto stoi i stoi Wczoraj nie zdążyłem na spota Zapraszam w sobotę do Kościerzyny
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Fuso w niedziele to będzie ten Rally Sprint w Kopaniewie?? dokladnie tak skodzilla dzis zostala skonczona jezeli chodzi o lakierowanie jest juz 3 kolorowa
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Panowie mam pytanko, czy na najbliższy środowy spot zamierza przyjechać ktoś, kto dysponuje VAGiem, może go ze sobą zabrać i pomógłby mi zmienić kilka ustawień i zdiagnozować autko? Szykuje mi się wymiana PD (tak przypuszczam) ale chciałbym to potwierdzić LOGami. Ewentualnie mogę podjechać w inne umówione miejsce w ciągu tygodnia, jeżeli komuś bardziej pasuje. Bardzo mi zależy i odwdzięczę się za pomoc
Opublikowano 28 Lutego 200917 l mam dziwne przeczucie ze zapomne laptopa :polew: tylko sie nie spóźnij,bo nie zdążysz wszystkich zvagować ostatnio było 16 aut :> :gwizdanie:
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Do Zlotu w Bukowinie jeszcze 21 dni, więc jeszcze jest trochę czasu, ale ,żeby nie odkładać tego na koniec, zadaję dziś pytanie. Gdzie się spotykamy, o której godzinie i którędy jedziemy ??
Opublikowano 1 Marca 200917 l Do Zlotu w Bukowinie jeszcze 21 dni, więc jeszcze jest trochę czasu, ale ,żeby nie odkładać tego na koniec, zdaję dziś pytanie. Gdzie się spotykamy, o której godzinie i którędy jedziemy ?? dogadamy wszystko na spocie w środę,o ile mydlo i kocky będą pytanie tylko,czy alvaro jedzie z nami,czy z np. warszawką? co do trasy,to wiadomo,przez Łódz.
Opublikowano 1 Marca 200917 l słuchajcie my też jedziemy przez Łódź ... :gwizdanie: a nie jesteście ugadani już z kimś innym ??
Opublikowano 1 Marca 200917 l słuchajcie my też jedziemy przez Łódź ... :gwizdanie: no to pięknie trzeba sie dogadać dajcie znać o której planujecie być w Łodzi.[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:05_________________________________________________ a nie jesteście ugadani już z kimś innym ?? właśnie wydawało mi się,że macie jechać przez Wrocław.
Opublikowano 1 Marca 200917 l słuchajcie my też jedziemy przez Łódź ... :gwizdanie: a nie jesteście ugadani już z kimś innym ?? nie jesteśmy .... ja tylko ugaduje się z Wami [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:07_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/trasa_zlotu_do_bukowiny_tatrzanskiej-t68451.0.html
Opublikowano 1 Marca 200917 l http://www.a4-klub.pl/smf/trasa_zlotu_do_bukowiny_tatrzanskiej-t68451.0.html trochę późno wyjeżdżacie,my wstępnie planujemy wyjechać o 00.00 z Gdańska,więc w Łodzi będziemy gdzieś o 5.00 rano (normalnie bylibyśmy o 3,00 ale jedziemy z dziewuchami,a wiadomo jak się z nimi jeździ ). w Bukowinie lepiej być jak najwcześniej,co by pozajmować dobre pokoje ,no i zdążyć się przespać,żeby wieczorem za szybko nie odpaść :gwizdanie: