Opublikowano 24 Marca 200917 l Tak torchę z doskoku. Czy sąsiedzi zza miedzy wiedzą o tym: http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html taki mały spęd regionalny No jak tam państwo z 3-city, piszecie się? Bo mi wstępnie termin odpowiada i można by pogrilować troche. Mnie też pasuje, więc mogę się dołączyć
Opublikowano 24 Marca 200917 l takie pytanko do kolegow z tricity ktos sie orientuje gdzie u was mozna kupic pompke do zamka centralnego? i jaka to cena mniej wiecej? nazwe sklepu i ulice na pw jak ktos mzoe pomoc Poproszę :>
Opublikowano 24 Marca 200917 l Tak torchę z doskoku. Czy sąsiedzi zza miedzy wiedzą o tym: http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html taki mały spęd regionalny No jak tam państwo z 3-city, piszecie się? Bo mi wstępnie termin odpowiada i można by pogrilować troche. jak Alvaro pojedzie, to ja też
Opublikowano 24 Marca 200917 l jak Alvaro pojedzie, to ja też :polew: :polew: czyżby koleżanka miała słabość do alvara
Opublikowano 24 Marca 200917 l jak Alvaro pojedzie, to ja też :polew: :polew: w ogóle ponawiam pytanie Panowie, kto może mi pożyczyć CB na weekend?? [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 19:05_________________________________________________ jak Alvaro pojedzie, to ja też :polew: :polew: czyżby koleżanka miała słabość do alvara love od pierwszego ujrzenia na zdjęciu przy Mydle a tak naprawdę jestem prawdziwą blacharą i mam slabość do B7mek w sedanie :polew: :polew:
Opublikowano 24 Marca 200917 l na spociku co drugi będzie chciał Ci pozyczyć, spokojnie no ja nie wiem...
Opublikowano 24 Marca 200917 l a tak naprawdę jestem prawdziwą blacharą i mam slabość do B7mek w sedanie Ojj Alona, bez reklamy, bez reklamy
Opublikowano 24 Marca 200917 l jeszcze nigdy nie byłem na spociku na Matarni dużo się was tam zjeżdża??
Opublikowano 24 Marca 200917 l jeszcze nigdy nie byłem na spociku na Matarni dużo was sie tam zjeżdża?? Przyjedz to zobaczysz
Opublikowano 24 Marca 200917 l jeszcze nigdy nie byłem na spociku na Matarni dużo was sie tam zjeżdża?? Przyjedz to zobaczysz hehe dobre jak mi nic nagle nie wypadnie to będę
Opublikowano 24 Marca 200917 l a tak naprawdę jestem prawdziwą blacharą i mam slabość do B7mek w sedanie Ojj Alona, bez reklamy, bez reklamy dodam słabość do właścicieli B7mek darmową reklamą gardzisz Mydełko??
Opublikowano 24 Marca 200917 l no my z Tomkiem bawimy się na weselu więc odpadamy cały a4-klub życzy WAM wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :good: :polew: bieniek: raczej bede...
Opublikowano 24 Marca 200917 l darmową reklamą gardzisz Mydełko?? nie gardze dodam słabość do właścicieli B7mek ???