Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

antonio postaram sie ale nie wiem czy sam nie musisz o to wniesc :mysli:

a u was sa same porobione B5 :wink4:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To przestan juz bic piane...

Opublikowano

To przestan juz bic piane...

to do mnie?? :shocked::cool1:

Opublikowano

Ta bo robi sie to juz nudne...I tak wiekszosc ma to w d*pie.

Mnie tylko wk***ia to nasladowanie.Wyglad,tematy i dzialy sa identyczne jak u nas...

Opublikowano

i dlatego wolimy robic spoty osobno :wallbash

straszne z was kołki,więc chyba wyjścia nie macie :cool1:

i wlasnie o to mi chodzi :wallbash: kolek to mozesz byc ty :polew: nie znasz mnie wiec nie oceniaj, ja na ciebie nic zlego nie napisalem, wiec sie odpier*ol :yes2:

ale z ciebie panienka :przebiegly:

kolego,strasznie drewniano się zachowaliście,stąd ten kołek :cool1:

dla mnie to czysty debilizm i jak gora sie nie lubi to niech to zalatwiaja miedzy soba :confused4:

mnie osobiscie milo bylo was poznac i uwazam, ze jestescie spoko, tylko nie czaje tych komentarzy, ze jestesmy kolkami itp :thumbdown: skoro ktos uwaza, ze jestesmy kolkami to dlaczego nie powiedzial nam tego wprost tylko na forum jest taki mocny :wallbash

co do wojny na górze,to jak już pisałem,fakt,że was odwiedziliśmy,najlepiej świadczy o tym,że nas to kompletnie to nie interesuje :)

za to wasze zachowanie świadczy o czymś zupełnie innym :chytry:,nawet za bardzo nie chciało sie wam z nami gadać,choć musicie przyznać,że nasz przyjazd na waszego spota,poświęcenie czasu w sobotni wieczór,to ładny gest z naszej strony :cool1:

PS.choć mieszkam teraz w Gdańsku,postaram się w następną sobotę znowu poświęcić swój czas i przyjechać na waszego spota,powiedzieć wam osobiście,że jesteście drewnianymi kołkami,bo wasze zachowanie (powtarzam -ZACHOWANIE )w stosunku do nas,tak właśnie należy określić :cool1:

Opublikowano

haha :polew: tomeks po pierwsze nie jechaliscie specjalnie do nas tylko na gokarty, wiec nie przekrecaj faktow :good:

po drugie zachowywalismy sie normalnie, tak samo jak wy nie gadacie z nowymi, ktorzy do was przyjezdzaja :wink4: tylko we wlasnym gronie rozmawiacie, wiec nie widze w tym nic dziwnego, ze rozmawialismy ze soba :cool1:

Opublikowano

a tak wogole to oco kaman :mysli: ?

ba ja tez kuzwa czasem smigam na spoty i należa mi sie jakies wyjasnienia :cygaro:

co sie dzieje z wami chłopaki??

Opublikowano

nie gadamy z nowymi jak przyjezdzaja ?? co Ty koles gadasz ???

Ja niedawno bardzo przystapilem do klubu i jakos nie moge uznac ze towarzystwo mnie olalo i ze mna nie gadalo-moze po prostu problem tkwi w Tobie/Was jezeli nie mozecie otworzyc papy i po prostu wbic sie w temat?:| :thumbdown:

Opublikowano

ja na towarzystwo na spotach nie narzekam mnie tez miło chłopaki przywitali

Opublikowano

Też wsątpiłem stosunkowo niedawno i jakoś udało mi się wkręcić do rozmów na pierwszym swoim spocie ? :rolleyes:

P.S. Tzieland dawajcie na spoty ! Im więcej B5 tym lepiej ! :cool1:

Opublikowano

Tzieland jak miałem B5, to stałem w kącie i żułem gumę, a jak wracałem do domu to płakałem całą drogę raz nawet puściłem kleksa na siedzenie, bo nikt się do mnie nie odzywał, teraz mam B6 i jest kul bajerka się kręci :banan1:

Opublikowano

Tzieland jak miałem B5, to stałem w kącie i żułem gumę, a jak wracałem do domu to płakałem całą drogę raz nawet puściłem kleksa na siedzenie, bo nikt się do mnie nie odzywał, teraz mam B6 i jest kul bajerka się kręci :banan1:

:polew:

:polew:

Opublikowano

Co za przedszkole!!!!

święte słowa:

mam nadzieje, ze bedzie mozliwosc zorganizowania kiedys jakis spotow laczonych i ze nikt nie bedzie sie na siebie krzywo patrzyl, ze ktos jest z eu a ktos z pl, bo dla mnie to czysty debilizm i jak gora sie nie lubi to niech to zalatwiaja miedzy soba

Opublikowano

"kul bajerka" -----> zajebioza tekścior, cały dzisiejszy wieczór będę go powtarzał :decayed:

Opublikowano

Jak mnie zbanowali na ełu,(zaprosiłem tylko kilku panów na spota do nas :naughty:), to siedziałem dwie godziny w wannie z suszarką do włosów w dłoni, nie zdecydowałem się, kupiłem sobie psa ;)

Opublikowano

A tam, ja ostatnio pierwszy raz w tym gronie na spocie byłem i też ze mna gadali a Tomeks nawet napisał na forum do mnie posta "nie pier**l" :polew: Aż się poczułem wyróżniony :polew:

A tak z innej beczki, jadę sobie dzisiaj do roboty, patrze roboty drogowe i jakiś kolo wyrzuca łopatę na środek ulicy i zgarnia nią piach, zwolniłem, zbliżam się, koleś cofnął łopatę, no to se przejeżdżam obok i nagle jak nie pierdolnie! ;(

c**j j**any znów łopatę na środek ulicy chciał wyrzucić i jebnął w moją kochaną Asię :shocked: krew mnie momentalnie zalała, myślę sobie "poleje sie krew, nogi z d*py powyrywam i zak@#$% go tą łopatą! Zjechałem na pobocze, wysiadam, oglądam i nic! Mówię "co jest do ch@#$, taki łomot i ani śladu?" Już prawie wczołgałem się pod samochód, nawet z drugiej strony oglądałem, dach też i nic :mysli: Dopiero w robocie zauważyłem małą dziurkę na bocznej ściance opony i kilka rys na feldze, więc chyba w koło trafił... Ale w koło i taki huk jakby mi pół samochodu upier#$%??? Hmm...

Opublikowano

A tak z innej beczki, jadę sobie dzisiaj do roboty, patrze roboty drogowe i jakiś kolo wyrzuca łopatę na środek ulicy i zgarnia nią piach, zwolniłem, zbliżam się, koleś cofnął łopatę, no to se przejeżdżam obok i nagle jak nie pierdolnie! ;(

ch***j j**any znów łopatę na środek ulicy chciał wyrzucić i jebnął w moją kochaną Asię :shocked: krew mnie momentalnie zalała, myślę sobie "poleje sie krew, nogi z d*py powyrywam i zak@#$% go tą łopatą! Zjechałem na pobocze, wysiadam, oglądam i nic! Mówię "co jest do ch@#$, taki łomot i ani śladu?" Już prawie wczołgałem się pod samochód, nawet z drugiej strony oglądałem, dach też i nic :mysli: Dopiero w robocie zauważyłem małą dziurkę na bocznej ściance opony i kilka rys na feldze, więc chyba w koło trafił... Ale w koło i taki huk jakby mi pół samochodu upier#$%??? Hmm...

Jakiś mega debil!!!

Opublikowano

haha :polew: tomeks po pierwsze nie jechaliscie specjalnie do nas tylko na gokarty, wiec nie przekrecaj faktow :good:

po drugie zachowywalismy sie normalnie, tak samo jak wy nie gadacie z nowymi, ktorzy do was przyjezdzaja :wink4: tylko we wlasnym gronie rozmawiacie, wiec nie widze w tym nic dziwnego, ze rozmawialismy ze soba :cool1:

Tzieland nie gadamy z nowymi? :polew:

ja jestem jakieś parę miesięcy na forum i przy pierwszym moim spocie potrafiłem nawiązac temat z innymi uczestnikami spota.....

więc w czym problem? :kwasny:

a i nie mamy samych B6 i B7 są też B5 i to całkiem okazałe i jakoś nikt nikomu nie zazdrości że ma nowszą Adzie..... :cool1:

macie chyba jakieś kompleksy..... :gwizdanie:

Opublikowano

siema

zarzucimy jakąś kul bajerkę??

Opublikowano

Zastanawiałem się zawsze , skąd biorą się takie kołki drewniane jak Maqk - ale już wiem z A4klub.pe el :polew: :polew:

1- odkrył Ameryke - 2 kluby A4 :polew:

Odnośnie rozmownych gości z tego forum - pamiętam wspólne spotkanie w Kato na spocie , kiedy było parę osób z B7 z waszego Pe eLLLLLLL i nawet pary z ust nie puścili do nas , przynajmniej nie do mnie :thumbdown: - a ja zawsze z każdym rozmawiam :) .

Odnośnie wspólnych spotów - to to jest ściema totalna z waszej strony :thumbdown::thumbdown: ,

dajcie sobie spokój z tą żenadą

wy nie chcecie wspólnych spotów - :wallbash: , i taki szajs to wciskajcie swoim nowicjuszom ,

przykładem jest Keżor który próbował robić wspólny spot w Kato i potraktowaliście ( VIPY-sripy i inne kołki) Jego jak i nas jak bydło -

Keżor we Wtorek , a reszta świata w Czwartek :polew: :polew: - i wy chcecie tu o wspólnych spotach dyskutować - cyrk robicie z poważnych ludzi .

Jedynie czewa potrafi się zachować , bo wiadomo skąd dowas trafiła - tam gdzie się ludzię potrafią zachować - a nie ciemnotę wciskać