Opublikowano 27 Października 200916 l To Alonka my musimy w końcu stanąć na światłach też w profilu mam 150PS :gwizdanie:
Opublikowano 27 Października 200916 l weźcie się ode mnie wszyscy odczepcie!!!!!!! :sick3: :sick3: :sick3:
Opublikowano 28 Października 200916 l Trzeba na kresce stanac i poskromic Alone Ps. Tomeks Ty chcesz jakies zdjecia ? brac aparat ?
Opublikowano 28 Października 200916 l Jak będzie trzeba to ja mogę je potem obrobić w photoshopie :gwizdanie: Podkręci się kolory, usunie się zadrapania, powiększy felgi, obniży zawiechę i trochę
Opublikowano 28 Października 200916 l Ps. Tomeks Ty chcesz jakies zdjecia ? brac aparat ? nie wiem czy zdążę umyć auto ...ale weź,najwyżej jebniesz mi jakieś fajne fotki na NK
Opublikowano 28 Października 200916 l Ps. Tomeks Ty chcesz jakies zdjecia ? brac aparat ? nie wiem czy zdążę umyć auto ...ale weź,najwyżej jebniesz mi jakieś fajne fotki na NK pier**le nie jade
Opublikowano 28 Października 200916 l Ps. Tomeks Ty chcesz jakies zdjecia ? brac aparat ? nie wiem czy zdążę umyć auto ...ale weź,najwyżej jebniesz mi jakieś fajne fotki na NK Ja Ci mogę umyć fure w photoshopie :kox:
Opublikowano 28 Października 200916 l mi udało sie odebrac autko przed chwileczka od mechanika wiec s4 bedzie napewno
Opublikowano 28 Października 200916 l scorpov będziesz też??[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 17:37_________________________________________________ scorpov będziesz też?? zapytałem się i uciekł z wątku
Opublikowano 28 Października 200916 l zapytałem się i uciekł z wątku :wallbash kolejny który cię nielubi :gwizdanie: