Tomeks Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 To swoją drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polisa Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hej, znacie może jakiegoś dobrego elektronika w trójmieście, padł mi chyba procesor w liczniku bo źle pokazuje ilość paliwa, a po odłączeniu przewodu przy pływaku dalej pokazuje full zamiast rezerwy Chciałem rezać kompa pokładowego bo nie mam a teraz siano na to pójdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hej, znacie może jakiegoś dobrego elektronika w trójmieście, padł mi chyba procesor w liczniku bo źle pokazuje ilość paliwa, a po odłączeniu przewodu przy pływaku dalej pokazuje full zamiast rezerwy Chciałem rezać kompa pokładowego bo nie mam a teraz siano na to pójdzie... Pisz do CWIARA od jest spec od liczników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polisa Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ta tylko cwiara urzęduje we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja dzisiaj w Gdyni na noc oze w porcie spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ta tylko cwiara urzęduje we Wrocławiu można mu wysłać licznik i ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czy ktoś wpada czasem na czwartkowe spoty przy McDonald's na Przymorzu? Całkiem dużo się tam dzieje, przy hali Oliwii chłopaki upalają sprzęty, przyjeżdża całkiem dużo autek, większość VAG Wczoraj ktoś z A4 klubu był, zastanawiam się kto to był, kierowca gdzieś krążył ale przy samochodzie nie znalazłem. Czarne B6 sedan, z dwoma kominami Ultera 90mm z lotką z tyłu, nie jestem pewien ale czy to było słynne 2.7bt ? Czyli Bienkowóz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 To ja ) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 z dwoma kominami Ultera 90mm ... To już z suwmiarką się na spotach biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dokładnie było 92,3mm Do niektórych to trzeba by z metrówką Tak na marginesie, ostatnio dużo policji lata we wtorki i czwartki w okolicy, wczoraj suszyli przy starym Media Markcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasigd Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Panowie kto lata ladnym b6 w avancie. Przod zderzak kratki jak od rsa. Oklejony b6 i turboelita. Sliczna sztuka czesto mi w w Oliwie przelatuje po spacerowej. Gd 900 ... albo 890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 grzes283 pan do ciebie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Komu polarek jeszcze ? brakuje 2 sztuk http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/index2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Spocimy w środę cos? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Spocimy w środę cos?Sent from my iPhone using Tapatalk Można by:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 W środę piszę się, podajcie miejsce, może coś w okolicy Oliwy/Przymorza? Może Mc'D ? -koło 20:00 ? I czy ma ktoś może w zapasie nadmiarowe klubowe ramki pod rejestrację? Mam zamiar zamówić ale jeśli ktoś by miał to chętnie odkupię na spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 W środę piszę się, podajcie miejsce, może coś w okolicy Oliwy/Przymorza? Może Mc'D ? -koło 20:00 ? I czy ma ktoś może w zapasie nadmiarowe klubowe ramki pod rejestrację? Mam zamiar zamówić ale jeśli ktoś by miał to chętnie odkupię na spocie. W nazwie tematu jest, Matarnia godz. 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz00 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Panowie posiada ktoś na zbyciu wzmacniacz Bose do a4 b5 avant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 To znów powróciliśmy do Matarni? Tam już milion lat chyba nikt nie zaglądał, albo coś mi umknęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi